Psi laju vetar nosi
Psi laju vetar nosi
in

Saznajte šta nam donosi 9. epizoda 2. sezone serije “Psi laju vetar nosi”

Psi laju vetar nosi: Sezona 2 / Epizoda 9

U subotu, 30. novembra u 20:05 na Prvom programu pogledajte novu, 9. epizodu 2. sezone serije “Psi laju vetar nosi” koja nosi naziv “Srpska zemlja”. Ispod možete da pročitate sinopsis nove epizode, a uskoro vas očekuje i najava.

Psi laju vetar nosi: Sezona 2 / Epizoda 9

Humanitarni maraton samo što nije počeo. Međutim, ekipa srpskih sportista je zadržana na prelazu ka Kosovu. Policija im brani ulaz. Hranislav i njegov drug Visoki (Mihajlo Perišić) donose odluku da probaju da uđu na Kosovo na drugi način.

Bez vesti od sina, Grozdana je zabrinuta i uplašena. Pokušava uzalud da stupi u kontakt sa Hranom. Ipak, pažnju joj okupira nešto drugo – primećuje da je kuća prazna, da su svi sem Jovanke ranom zorom otišli.

Dok teši uplakanu Jovanku koju je Tomče rešio da otera od sebe, Grozdana sluti da Stavrići spremaju nešto. Za to vreme, Gladiola i ostala braća Stavrić, spremaju oružje na gotovs i kreću da naplate svoje…

Inspektor Pavlović koji je shvatio da su Stavrići sitne ribe, ne odustaje od namere da nađe dokaze protiv ozbiljnih kriminalaca, ekipe ministra Karajovića. Uz pomoć svog prijatelja Ušketa, koji se oporavlja posle pucnjave, dolazi u kontakt sa ljudima koji bi mogli da pomognu.

Sad kad je zvanično postala deo ekipe, Zagorka je postavljena je na visoku funkciju u kompaniji prevaranta Gogića. Ona i njen direktor i ne slute šta im se sprema.

Hrana i Visoki na svom putu ka zavičaju Stavrića, kosovskom selu Radomilju, nailaze na prepreke. Na tom putu jedan srpski starac (Tanasije Uzunović) i jedan albanski seljak će im pomoći.

U gluvo doba noći, u selu Radomilju, strina Milanka Stavrić (Svetlana Bojković) obilazi svoje domaćinstvo. Uznemirena, oseća da se nevolja sprema.

Uloge: Tihomir Stanić, Anita Mančić, Marko Živić, Nedeljko Bajić, Boris Milivojević, Radoš Bajić, Milenko Pavlov, Nened Heraković, Marko Pavlović, Mihajlo Perišić, Đurđina radić, Petar Benčina, Aleksandar Srećković, Isidora Minić, Tamara Šustić, Mateja Popović, Ana Aleksander, Milan Kalinić, Branislav Tomašević, Tanasije Uzunović, Svetlana Bojković

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Južni vetar

Serija “Južni vetar” od 10 epizoda početkom 2020. na RTS-u

Crveni mesec

Najava za 38. epizodu serije “Crveni mesec”