RAŠA BUKVIC KAO ZORAN ÐINÐIC
RAŠA BUKVIC KAO ZORAN ÐINÐIC
in

Raša Bukvić kao Zoran Đinđić u seriji Porodica

Radivoje Raša Bukvić je, gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, otkrio da će u novoj seriji Porodica igrati ulogu Zorana Đinđića.

Trenutno je u pripremi nova serija pod nazivom Porodica koje će se snimati u junu, a tokom pet epizoda pratiće dešavanja 72 sata pre hapšenja Slobodana Miloševića. Već je najavljeno da će uloge Slobodana Miloševila i Mire Marković igrati Boris Isaković i Mirjana Karanović, a sada je otkrivena još jedna uloga.

Glumac Raša Bukvić je najavljujući novi projekat, seriju Porodica, otkrio da mu je ponuđena uloga Zorana Đinđića koju je i prihvatio. Za televiziju Prva je rekao da je uloga drugačija od drugih i da se nada da će uspeti da je iznese.

Bojan Vuletić treba da počne snimanje svoje serije “Porodica”, koja će imati, mislim šest epizoda, o poslednjim danima Slobodana Miloševića na vlasti. O petom oktobru ustvari.

Ponuđena mi je uloga Zorana Đinđića, tako da se sada pripremam za to jer je veliki izazov. Uloga je zaista drugačija i značajna. Nije ista kao prethodne i onda moram da nađem neki poseban model da joj priđem da ne bih zaličio na sebe, jer je on zaista bio jedan specifičan lik koji je obeležio to vreme.

Bilo bi mi drago da uspem da mu se barem približim koliko je to moguće.

Serija će se snimati tokom leta, a emitovanje nas očekuje sledećeg proleća, na dvadesetogodišnjicu događaja koji serija prikazuje.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Tate - Epizoda 78

Tate 78. epizoda – Kec iz rukava?

Igra sudbine - Epizoda 84

Igra sudbine 84. epizoda – Podrška od Mile