juzni vetar 11. epizoda
juzni vetar 11. epizoda
in ,

OMGOMG LOLLOL LOVELOVE

Procurela 11. epizoda serije Južni vetar, policija obaveštena

Južni vetar 11. epizoda

Kreator filma i serije Južni vetar, Miloš Avramović, objavio je na svoj Instagram profilu da je nova, do sada neemitovana, 11. epizoda serije Južni vetar ilegalno objavljena na internet.

Avramović je takođe naveo da je odmah o ovom slučaju obaveštena policija kako bi se u najkraćem roku pronašla osoba odgovorna za ovo krivično delo.

Ljudi, neko je nekako došao u posed 11. epizode i izbacio je na internet. Svi radimo na tome, obaveštena je i policija, i molim vas ako neko ima bilo kakvu informaciju kako se to desilo, da javi meni ili na našim zvaničnim stranicama! Hvala puno i ako se ovako nastavi neće više biti Južnog vetra. Moramo da uhvatimo lopova!

Takođe, određene osobe nude da za novac objave i preostale epizode, ali je to nemoguće jer se epizode još uvek nalaze u postprodukciji. Miloš moli sve fanove serije Južni vetar da ne nasedaju na ovu prevaru.

I molim vas da ne nasedate i plaćate nekome za ostale epizode do kraja zato što je to prevara! Epizode još nisu završene, u postprodukciji su i nije moguće da ih neko ima. Posebno poslednje dve epizode. Znači prevara je 100%!!!

Zbog ovakvog postupka mladih da dele i gledaju seriju na nelegalan način Miloš navodi da verovatno neće raditi nastavke:

Znači baš sam razočaran ponašanjem fanova, posebno mlađih koji su svi odmah pojurili da gledaju epizodu na nezakonit način. Kako ne poštujete tuđi trud da napravimo za vas ovu seriju, verovatno nakon ovog serijala više neću raditi Južni vetar nastavke.

Novu, 11. epizodu možete da pogledate u nedelju 29. marta u 20h na Prvom programu RTS-a.

juzni vetar 11. epizoda

Izvor: Instagram / @awramovsky

Report

What do you think?

3 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Tajkun 3. epizoda

Policijsko ispitivanje u 3. epizodi serije Tajkun

Realna prica

TV premijera filma “Realna priča”