Preživeti Beograd - Epizoda 38 - PINK FINALE
Preživeti Beograd - Epizoda 38 - PINK FINALE
in

Preživeti Beograd 38. epizoda – Konačni rasplet (FINALE)

Finala, 38. epizoda serije Preživeti Beograd donosi konačni rasplet u životnim dešavanjima naših glavnih junaka.

Nakon što je Ljudmila raskinula veridbu, Jablan u očaju želi da napusti Beograd. Ipak uz podršku prijatelja odlučiće da ostane, ali pitanje je kako će posle svega izgledati njegov odnos sa njom?

Nevena se ponovo nalazi sa Stevanom sa željom da mu se izvini za sve svoje postupke, nesvesna da je on u međuvremenu raskinuo sa svojom devojkom… Na ljubavnom planu ni Marini ni Ružici nije lako.

Marina zaljubljena u Srdana, nastavlja svoju vezu sa njim. Ipak dolazi trenutak kada će morati da se suoči sa realnošću situacije. Da li je Srdan spreman da svoj život promeni zbog nje…

Neprijatna situacija u klubu i nesvakidašnji susret, navešće Ružicu da konačno prihvati istinu o Damiru. Sa druge strane Žanko ne odustaje od ideje pomirenja sa njom, ali šta će Ružica izabrati ostaje da vidimo.

Vita i Živana odlučuju da svoju vezu i ljubav krunišu brakom. Njihovo slavlje će okupiti celu ekipu. Svi na broju, uz muziku i veselje imaće šansu da se sete šta je pravo prijateljstvo i šta znači preživeti Beograd.

Šta za glavne junakinje i sve likove koje su srele tokom života u Beogradu donosi kraj, saznaćete ako ostanete uz poslednju epizodu serije “Preživeti Beograd” u subotu 27. juna u 22 časa na TV Pink!

Preživeti Beograd – Epizoda 38 – Subota 27.06. u 22h TV Pink.

Uloge: Nina Nešković, Tamara Šustić, Bojana Stojković, Lazar Nikolić, Nemanja Rafailović, Dejan Maksimović, Nikola Šurbanović, Isidora Minić, Aleksandar Srećković, Mira Banjac, Tihomir Stanić, Branka Šelić, Boris Pingović, Igor Đorđević, Nebojša Milovanović, Radoš Bajić, Slaviša Čurović, Nela Mihailović, Branko Janković, Dejan Tončić, Milena Pavlović, Miloš Đorđević, Nikola Bulatović, Anastasia Mandić, Đorđe Živadinović, Mirjana Đurđević, Mateja Popović, Dara Džokić, Nenad Heraković, Zorana Bećić Đorđević i mnogi drugi.

Reditelj: Đorđe Stanimirović
Scenaristi: Đorđe Milosavljević, Katarina Mitrović, Milica Jevtić

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Jugoslovenka stize nakon Crvenog meseca

Završen Crveni mesec, sledi Jugoslovenka

Igra sudbine 102. epizoda PRVA

Igra sudbine 102. epizoda – Aleksa je u komi!