Preživeti Beograd Epizoda 37 PINK
Preživeti Beograd Epizoda 37 PINK
in

Preživeti Beograd 37. epizoda – Žanko ne odustaje

Ostala je još samo jedna epizoda do finala serije. Večeras u 22h na televiziji Pink pogledajte pretposlednju, 37. epizodu serije Preživeti Beograd i saznajte šta će se desiti između Džonija, Ružice i Žanka!

Vita ima problema sa sestričinom. Posle pijanstva i neprijatnosti koje mu je priredila, Tijana uvlači u nepriliku i Ružičinog brata Sašu, koji je došao u posetu.

Nevena pakuje konačnu osvetu. Razrađuje detalje. Praveći se naivna, odlazi kod Siniše koji joj još jednom obećava da će ostaviti verenicu. Nevena igra igru i nakon toga zakazuje viđanje sa njegovom verenicom Biljanom. Kakav je to plan skovala?

Spremajući se za otvaranje kluba, Marina u razgovoru sa Sarom, kao iskusnom u tom poslu, pokušava da shvati kako treba da postavi stvari u životu i na koji način da vodi svoju neobičnu vezu sa Srdanom.

I pored toga što joj je brat došao u posetu, Ružica svaki slobodan trenutak provodi sa Damirom. Momenat sreće prekinuće jedan SMS koji je pročitala sasvim slučajno. Sadržaj poruke otkriće Damirovu mračnu tajnu.

Žanko ne odustaje. Pokušava da nađe način da se iskupi. Pošto Ružica ne želi da razgovara sa njim, on odlazi da se vidi sa jednom od njenih drugarica. Hoće li naići na istu reakciju?

Dani prolaze, a Ljudmila sve više razmišlja da li je pogrešila kada je pristala da se uda. Svestan da nešto nije u redu, Jablan odlazi kod nje…

Sledeće nedelje nas očekuje veliko finale.

Preživeti Beograd – Epizoda 37 – Subota 20.06. u 22h TV Pink.

Uloge: Nina Nešković, Tamara Šustić, Bojana Stojković, Lazar Nikolić, Nemanja Rafailović, Dejan Maksimović, Nikola Šurbanović, Isidora Minić, Aleksandar Srećković, Mira Banjac, Tihomir Stanić, Branka Šelić, Boris Pingović, Igor Đorđević, Nebojša Milovanović, Radoš Bajić, Slaviša Čurović, Nela Mihailović, Branko Janković, Dejan Tončić, Milena Pavlović, Miloš Đorđević, Nikola Bulatović, Anastasia Mandić, Đorđe Živadinović, Mirjana Đurđević, Mateja Popović, Dara Džokić, Nenad Heraković, Zorana Bećić Đorđević i mnogi drugi.

Reditelj: Đorđe Stanimirović
Scenaristi: Đorđe Milosavljević, Katarina Mitrović, Milica Jevtić

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Porodica Adams, Braća Bluz i Spiralne stepenice

TV Politika: Proslava četvrtog rođendana (1994)

Čuvari Formule

ČUVARI FORMULE – Novi Bjelogrlićev film