Preživeti Beograd 33. epizoda pink
Preživeti Beograd 33. epizoda / Pink
in

Preživeti Beograd 33. epizoda – Praznični povratak kući

U subotu 23. maja u 21h na televiziji Pink pogledajte 33. epizodu serije Preživeti Beograd u kojoj se devojke vraćaju svojim kućama.

Osvanulo je praznično jutro. Devojke se spremaju. Svaka odlazi svojoj kući, noseći sa sobom radost zbog susreta sa porodicom, ali i strepnju, jer svaki novi susret donosi ponovno preispitivanje: je li bilo vredno ići u taj Beograd?

Ružica nalazi majku samu u kući. Miladin je zaista otišao.

Nevena stiže u Neuzinu taman pred božićni ručak. Pokušava od majke da sakrije da ima problem. Ipak, ne uspeva. Odlučuje da joj kaže za trudnoću. Međutim, reakcija će biti veoma neočekivana.

U Marininoj kući porodica je na okupu. Vlada uobičajeno haotična, ali topla porodična atmosfera.

Marinu će zbuniti iznenadni poziv. Srdan, čovek koga je upoznala par večeri ranije u klubu, insistira da je vidi. Hoće li Marina pristati na ponovni susret? Šta on uopšte želi od nje?

Dok je Jablan u Crnoj Gori, Koki uživa u društvu svoje nove prijateljice, ne skrivajući nadu da će uskoro postati nešto više od prijatelja.

Preživeti Beograd – Epizoda 33 – Subota 23.05. u 21h TV Pink.

Uloge: Nina Nešković, Tamara Šustić, Bojana Stojković, Lazar Nikolić, Nemanja Rafailović, Dejan Maksimović, Nikola Šurbanović, Isidora Minić, Aleksandar Srećković, Mira Banjac, Tihomir Stanić, Branka Šelić, Boris Pingović, Igor Đorđević, Nebojša Milovanović, Radoš Bajić, Slaviša Čurović, Nela Mihailović, Branko Janković, Dejan Tončić, Milena Pavlović, Miloš Đorđević, Nikola Bulatović, Anastasia Mandić, Đorđe Živadinović, Mirjana Đurđević, Mateja Popović, Dara Džokić, Nenad Heraković, Zorana Bećić Đorđević i mnogi drugi.

Reditelj: Đorđe Stanimirović
Scenaristi: Đorđe Milosavljević, Katarina Mitrović, Milica Jevtić

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

13 reasons why

Finalna, 4. sezona serije “13 Reasons Why” (Trejler)

Igra sudbine - Epizoda 82

Igra sudbine 82. epizoda – Istina izlazi na videlo