Bad Education
Bad Education
in

Premijera HBO filma “Bad education” (Loše obrazovanje)

Crna komedija s Hjuom Džekmenom i Alison Dženi, zasnovana na istinitoj priči o najvećoj finansijskoj prevari u državnom školstvu u američkoj istoriji, „Loše obrazovanje“ (Bad Education) imaće premijeru 26. aprila na HBO GO-u. Premijera na HBO kanalu biće 10. maja u 20.00h.

Nadzornik škole na Long Ajlendu, Frenk Tason (Hju Džekmen), i njegova asistentkinja za poslovanje, Pem Glakin (Alison Dženi), zaslužni su za prestižan status školskog okruga Rozlin. Frenk, uvek pedantno sređen i doteran, majstor je širenja pozitivne energije, kako pred grupom istaknutih članova zajednice, tako i u kancelariji sa zabrinutim učenikom ili roditeljem. Ukratko, reklo bi se da Frenk ne može da pogreši. Zapravo, sve dok odvažna učenica koja se bavi novinarstvom (Džeraldin Višvanatan) ne počne da istražuje izveštaje o troškovima i otkrije finansijsku prevaru epskih razmera, što podstakne Frenka da osmisli detaljan plan i zataška prevaru – po svaku cenu.

Reditelj ovog HBO filma je Kori Finli, a scenarista je Majk Makovski, koji je odrastao u Rozlinu i vratio se u svoj rodni grad da istraži prevaru koja se odigrala u srednjoj školi koju je pohađao. Priča je zasnovana i na članku Roberta Kolkera objavljenog u Njujork magazinu. Uz dobitnika Zlatnog globusa Hjua Džekmena i dobitnicu Oskara, Emija i Zlatnog globusa Alison Dženi, u filmu glume i Rej Romano, Džeraldin Višvanatan, Aleks Volf, Rafael Kasal i Anali Ešford.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

IGRA SUDBINE EPIZODE

Očekujte velike i dramatične obrte u seriji Igra sudbine!

Tate - Epizoda 59

Tate 59. epizoda: Pretnja na pretnju