Zaustavljeno snimanje serija
Zaustavljeno snimanje serija
in ,

Odloženo snimanje domaćih serija

Novonastala vanredna situacija usled pandemije u celom svetu dovela je do obustavljanja snimanja serija i filmova, kako u svetu tako i kod nas.

Mnoge strane serije završiće sezonu sa manje epizoda nego što je bilo planirano jer je emitovanje već uveliko bilo u toku.

Kod nas je snimanje serija koje se trenutno emituju – Crveni mesec, Preživeti Beograd, Igra sudbine i Tate, zaustavljeno do daljeg.

Televizija Pink je odmah nakon objavljivanja vanrednog stanja, radi sigurnosti cele ekipe na setu, zaustavila snimanje svoje dve serije – Crveni mesec i Preživeti Beograd. Serija Crveni mesec je ulazila u završnicu emitovanja, ali će gledaoci na finalne epizode morati da sačekaju nakon okočanja vanrednog stanja. Sa druge strane, serija Preživeti Beograd se i dalje emituje jer je nekoliko epizoda već snimljeno pre obustave produkcije.

Milica Milša, Luka Raco i Stevan Piale o seriji Igra sudbine
Milica Milša, Luka Raco i Stevan Piale o seriji Igra sudbine

Što se tiče serija Igra sudbine i Tate, nove epizode će se emitovati od utorka do petka u standardnim terminima kako bi se bez prestanka emitovale tokom vanrednog stanja. Nakon toga će se snimanje nastaviti. Igra sudbine u planu ima oko 170, a serija Tate oko 185 epizoda. Emitovanje je planirano i tokom jeseni.

Treća sezona serije Urgentni centar snima novih 70 epizoda od prošlog leta, a kraj snimanja je i bio planiran u martu. Druga sezona se trenutno emituje na televiziji Prva, a finale se očekuje 9. aprila. Još uvek nije potvrđeno kada će treća epizoda početi sa emitovanjem.

Televizija Nova S uveliko priprema nove domaće serije za sezonu 2020/21, a prva koja je trebalo da počne sa snimanjem jeste serija “Kralj“. Zdravko Šotra, reditelj filma i serije o kralju Aleksandru Karađorđeviću odložio je snimanje dok traje vanredna situacija. Glumac Žarko Laušević, kome je poverena jedna od uloga, javio sa aerodroma u Njujorku i rekao da zbog situacije sa pandemijom ipak neće doleteti u Beograd.

Serija “Vreme zlaGorana Šušljika, u produkciji Junajted medije bi trebalo da se snima od 4. juna, tako da se još uvek ne znam da li će datum biti ispoštovan. Serija je rađena po trilogiji romana Dobrice Ćosića i imaće 15 epizoda.

Film i serija “Vikend sa ćaletom” je srećom završila snimanje, ostala je samo montaža i zvuk koji mogu raditi i po jedan čovek. Premijera filma koja je bila zakazana za april je odložena za jesen.

Serija

Firefly produkcija jer do sada završila serija Tajkun, Klan i Močvara, ali snimanje serija Porodica i Crna svadba će morati da odloži. Serije su još uvek u fazi pripreme što će ovo vreme omogućiti da se dodatno radi na njima. Treća planirana serija pod nazivom Kalkanski krugovi trebalo bi da počne sa snimanjem krajem maja tako da se trenutno ne zna da li će se sve odvijati po planu ili odlagati.

Telekom Srbija trenutno radi na serijama 12 reči i Neki bolji ljudi čije snimanje će biti nastavljeno kada uslovi budu stvoreni. Druga sezona serije Besa nije počela sa snimanjem tako da snimanje nije prekinuto.

Serija i film “Jedini izlaz” su snimljeni tokom jeseni i zime, a premijera filma nas očekuje oko maja. Videćemo da li će biti odložena.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Preživeti Beograd

Saznajte šta vas očekuje u 25. epizodi serije Preživeti Beograd

Contrast Studios

Contrast Studios objavio 4 filma besplatno za gledanje!