in

Obnova za serije Continuum, Rizzoli & Isles i Playing House

Serije Continuum, Rizzoli & Isles i Playing House su obnovljenu za novu sezonu od strane televizija Showcase, TNT i USA Netowork.

Hit serija televizije Showcase Continuum je obnovljena za četvrtu i finalnu sezonu koja će imati 6 epizoda. Premijera se očekuje tokom 2015. godine, što je potvrdjeno od strane glumice iz serije – Rachel Nichols.

Sve dobre priče zaslužuju svoj kraj. Veoma sam ushićena i zahvalna što ćemo seriji Continuum dati kraj kakav i zaslužuje,” rekla je zvezda serije Rachel Nichols. “Ovo finale serije je posvećeno svim fanovima koji su bili uz nas od prvog dana.”

Televizija TNT je naručila šestu sezonu svoje serije Rizzoli & Isles, koja je ovog leta bila broj 1 serija medju osnovnim kablovskim televizijama. Preostale epizode pete sezone biće prikazane od 17. februara 2015.

Za šestu sezonu je naručeno 18 epizoda koje će početi da se prikazuju na leto 2015.

Kritički pohvaljena komedija Playing House vraća se sa drugom sezonom u 2015. godini najavila je televizija USA Network. Druga sezona će imati ukupno 8 epizoda.

Veoma smo zadovoljni što ćemo fanovima dati još jednu sezonu serije, u kojoj glumi izuzetno talentovani duo Jessica i Lennon,” rekao je Chris McCumber, predsednik televizije.

Pratite tabelu sa statusima serija za televizijsku sezonu 2014/2015.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Žene sa Dedinja – Irena Mičijević o novoj sezoni

Žene sa Dedinja – Sezona 3 / Epizoda 2 – Sinopsis