južni vetar 13
južni vetar 13
in ,

LOVELOVE

Objavljena 13. epizoda serije Južni vetar na Planeti. Pogledajte je odmah!

južni vetar 13

Kao i do sada, i ovog ponedeljka je na RTS-ovu platformu RTS Planeta postavljena nova, 13. epizoda serije Južni vetar. Možete je pogledati odmah.

Ispod se nalazi link ka epizodi i potrebno je samo da se registrujete i možete da gledate novu epizodu. Registruje se izborom opcije „Registrujte se“. Za uspešnu registraciju potrebno je prihvatiti Uslove korišćenja, tačno upisati svoju lozinku i e-mejl adresu. Nakon toga ćete dobiti verifikacioni mejl na Vašu e-mejl adresu koji morate potvrditi. Na taj način ćete aktivirati svoj korisnički nalog.

Ukoliko vam je potrebna pomoć za registraciju pripremili smo uputstvo:

Povratnik u svet kriminala Maraš preuzima inicijativu u rešavanju problema koje Careva ekipa trenutno ima u želji da pomogne Caru koji tuguje pogođen porodičnom tragedijom.

JUŽNI VETAR (2020) (13. EPIZODA)

Južni vetar – Epizoda 13

Ko ima pravo na besplatan pristup sadržajima?

Na teritoriji Srbije je dostupan besplatan pristup svim sadržajima. Korisnici RTS Planete van teritorije Srbije i posle početka naplate 15. januara 2019. godine, mogu da besplatno pristupe TV kanalu „RTS Svet“ kao i programima Radio Beograda (Radio Beograd 1, Radio Beograd 2, Radio Beograd 3 i Radio Beograd 202) i sadržajima u okviru kategorije Moj grad.

Napominjemo da se prilikom korišćenja usluge RTS Planeta ostvaruje internet prenos podataka. RTS nije odgovoran za troškove prenosa podataka, jer to na prvom mestu zavisi od internet operatera. Naime, pri svakoj reprodukciji video ili audio sadržaja Vi koristite internet protok (zavisno od kvaliteta sadržaja, što je bolji kvalitet to je i veća potrošnja). To se sve odnosi na mobilne ili kućne mreže koje u svoju tarifu imaju uključenu određenu količinu mogućeg internet protoka za potrošnju.

Što se FLAT tarifa tiče, one u svoju cenu plaćanja imaju uključenu neograničenu količinu prenosa podataka (ako je tako ugovoreno s internet operatorom) pa u tim situacijama nije neophodno voditi računa o obavljenom internet saobraćaju.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

južni vetar epizoda 13 miloš bikovic

Večeras očekujte preokrete u 13. epizodi serije Južni vetar

Južni vetar Epizoda 14: Maraš postaje vođa klana (Finale)