Penny Dreadful City Of Angels
Penny Dreadful City Of Angels
in

Nova serija PENNY DREADFUL: CITY OF ANGELS stigla je na HBO GO

Veoma iščekivana nova serija „Peni Dredful: Grad Anđela“ (Penny Dreadful: City Of Angels) stigla je na HBO GO, kao duhovni potomak originalne „Peni Dredful“ serije, koja je imala tri uspešne sezone.

Za razliku od prethodne „Penny Dreadful“ priče, koja je bila smeštena u viktorijanski London, radnja nove serije odvija se 1938. godine u Los Anđelesu, u vreme velikih političkih tenzija.

Kada zversko ubistvo šokira ceo grad, detektiv Tijago Vega (Danijel Zovato) i njegov partner Luis Mičener (Nejtan Lejn) upliću se u neverovatnu priču koja oslikava bogatu istoriju Los Anđelesa: od izgradnje prvih auto-puteva i duboke tradicije meksičko-američkog folklora, do opasnih špijunskih operacija Trećeg rajha i uspona radio-evangelizma.

Ubrzo, Tijago i njegova porodica se hvataju u koštac sa moćnim silama koje prete da ih razdvoje.

Glavne uloge tumače dobitnik Toni i Emi nagrade Nejtan Lejn, Natali Dormer, Danijel Zovato, Keri Biše, Rori Kinear, Adrijana Baraca, Majkl Gladis, Džesika Garza i Džonatan Nivs. Džon Logan, višestruko nagrađivani autor, scenarista i izvršni producent originalne serije „Peni Dredful“ u istom svojstvu potpisuje i ovu seriju. Majkl Agilar je takođe među izvršnim producentima, kao i oskarovac Sem Mendez i Pipa Haris.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Tajkun Epizoda 7

Vaši utisci: Tajkun 7. epizoda

ŠVINDLERI 3. epizoda

Švindleri 3. epizoda – Neobičan dogovor i napitak za Iku