Narcos: Mexico
Narcos: Mexico
in

Narcos: Mexico na RTS-u od 12. maja

Narcos: Mexico

Megapopularni serijal se nastavlja… Na Prvi program RTS-a stiže 10 novih, uzbudljivih epizoda serije – Narcos: Mexico, a priča se nakon tri godine iz Kolumbije seli nešto severnije, u Meksiko. (Narcos: Mexico, 2018)

Glavni protagonisti četvrte sezone su meksička zvezda Dijego Luna i američki glumac Majkl Penja.

Narcos: Mexico
Narcos: Mexico

Dijego tumači ulogu narkobosa Migela Anhela Feliks Galjarda, koji je osnovao tadašnji najjači meksički kartel, dok će se Majkl u ulozi Kikija Kamarena boriti ispred DEA – američke policijsko-obaveštajne agencije za suzbijanje narkotika. Polazna tačka ovog puta je država u centralnoj Americi, umesto dosadašnje Južne Amerike, kada smo gledali kako je izgledalo živeti u Kolumbiji u doba Pabla Eskobara.

Narcos: Mexico
Narcos: Mexico

Priča je fokusirana na samo osnivanje i jačanje zloglasnog meksičkog kartela, uz svesrdnu pomoć korumpirane vlade. Tok radnje je ovoga puta nešto drugačiji. Sve se dešava 80-ih godina u Gvadalahari i započinje akcijom agenta koji je prihvativši novu poziciju sa porodicom napustio Kaliforniju i preselio se u zemlju koja je postala jedna od najsnažnijih krijumčarksih ruta na svetu. Njegova misija je da uhvati šefa kartela u nastajanju.

Narcos: Mexico
Narcos: Mexico

Za razliku od Kolumbijaca, koji su odmah krenuli s kokainom, izvorni proizvod meksičkih kartela bila je marihuana pa tako društvance Migela Anhela pokušava da poveže porodice koje kontrolišu pojedine gradove i da od njih napravi nešto što bi se nazvalo kartel. Serija prikazuje i kako je nastala najveća plantaža marihuane koja je ikada postojala i protezala se na nezamislivih 500 hektara, a i kako je američka DEA u početku bila potpuno nepripremljena i nespremna za borbu s ovakvo dobro organizovanom kriminalnom organizacijom.

Ono što posebno može radovati gledaoce je povratak zvezda iz pređašnjih sezona, iako će to ovog puta biti manje, epizodne uloge.

Uloge: Dijego Luna, Majkl Penja, Skut Maknaeri, Tereza Ruiz, Alehandro Eda…
Režija: Kris Brankato, Karlo Bernard, Dag Miro…

Izvor: RTS

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

I Know This Much Is True

Premijera HBO serije I KNOW THIS MUCH IS TRUE 11. maja

Igra sudbine - Epizoda 72

Igra sudbine 72. epizoda – Poljubac Alekse i Mile?