in

Nakon “Narkosa” na RTS-u serija “El Chapo”

El Chapo
El Chapo

Nakon “Narkosa” na Prvi program RTS-a stiže nova televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova – Joakinu “El Čapu” Gusmanu koji se trenutno nalazi na izdržavanju doživotne robije u zatvoru u Koloradu. (El Chapo, 2017).

Ova napeta i uzbudljiva drama istražuje životnu priču jednog od svakako najozloglašenijeg kriminalca na svetu.

Gledaoci će imati uvid u tri razdoblja: kad je bio tek jedan od članova kartela Gvadalahara (i radio u obezbeđenju), njegov uspon tokom 90-tih godina kao i njegov pad. U seriji je verno prikazan i njegovo čuveno bekstvo iz zatvora kao i hapšenje o kom su izveštavali gotovo svi svetski mediji.

El Chapo

Zanimljivo je da je u vreme početka snimanja Gusman je još bio u Meksiku i mesto snimanja je prebačeno iz bezbednosnih razloga.

Kolumbija je takođe manje pravno komplikovana za snimanje pošto je Gusman u Meksiku angažovao advokate da podnesu beskonačni niz žalbi. Jedan od advokata Hose Refuhio Rodriges je rekao da bi producenti mogli da snose pravne posledice zbog korišćenja Gusmanovog imena i priče bez njegove dozvole, što je i sam Joakin Gusman najavio.

Uloge: Marko de la O, Umberto Busto, Žulijet Pardau, Marsela Mar…

Režija: Ernesto Contreras, Hoze Manuel Kravioto

Izvor: RTS

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Igra sudbine - Epizoda 81

Igra sudbine 81. epizoda – Luka okrivljuje Milu za raskid

švindleri 9. epizoda

Švindleri 9. epizoda – Akcija oslobađanja Sofije