Urgentni centar 3
in

Najava za 3. sezonu serije Urgentni centar

Dok čekamo treću sezonu popularne serije Urgentni centar pogledajte kratku najavu za onoga što naš očekuje u novim epizodama.

Trenutno se reprizira prva sezona serije koja ima 16 epizoda, a pre toga smo se podsetili druge sezone. Nova, treća sezona od 70 epizoda će se ove godine emitovati na televiziji Prva.

Novih 70 epizoda je snimano od leta 2019. do marta ove godine u studiju u Beogradu gde je smeštena bolnica iz serije. U novoj sezoni ćemo, pored dobro poznate ekipe, gledati i Slobodu Mićalović, Dragana Mićanovića, Mariju Vicković, Zlatka Rakonjca i Nikolu Vujovića.

Ivan Bosiljčić u novoj sezoni najavljuje neočekivane obrte:

Termini su samo baza, scenario donosi neočekivane obrte i ne znam šta da očekujem od doktora Nemanje Arsića. Kod njega se ne zna šta donosi novi dan. Velikih uzbudljivih stvari ima. Potresa, emotivnih momenata, poslovnih iskušenja.

Ono što neprestano imam u glavi jeste da će naši poznanici, članovi familije koji su medicinski radnici ovo gledati. Zato postoji prekidač odgovornosti koji je uvek uključen na maksimum da moja igra bude dostojna onog što igram.

Ivan Bosiljčić za BLIC

Još uvek nije poznato kada će nova sezona početi da se emituje, ali pogledajte nekoliko kadrova iz novih epizoda koji vam mogu nagovestiti šta vas sve očekuje:

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Igra sudbine 59 epizoda

Ada preti tužbom u 59. epizodi serije Igra sudbine

Trejler za 6. epizodu serije Tajkun