Moji Facebook Prijatelji, nova komedija Andrija Milosevic
Moji Facebook Prijatelji, nova komedija Andrija Milosevic
in , ,

MOJI FACEBOOK PRIJATELJI – Nova komedija sa Andrijom Miloševićem

SAZNAJEMO: Od produkcijske kuće Blekbuk koja nam je donela serije Andrija i Anđelka, Slatke muke i Mamini sinovi, stiže nova komedija sa Andrijom Miloševićem u glavnoj ulozi – Moji Facebook prijatelji.

Blekbuk produkcija je do sada snimala kvalitetne i uspešne komedije sa Andrijom u glavnoj ulozu, što neće biti izuzetak ni sa serijom “Moji Facebook prijatelji“.

Serija će imati 20 epizoda (za sada), a emitovanje nas očekuje premijerno na kanalu Superstar TV.

Ispod možete da pročitate sinopsis serije i onoga što nas očekuje u novoj komediji.

Poznate ličnosti obično imaju maksimalan broj od 5.000 prijatelja na Fejsbuku. Ali da li ih sve poznaju?

Pored prijatelja, tu su i fanovi i pratioci, uvek tu da lajkuju, prokomentarišu objavu … ili ne … ali da li su tu i kada se naš protagonista nađe u nevolji? Kakva će sve prijatna i neprijatna iznenađenja Andrija spremiti za svoje digitalne prijatelje? Serija o najvernijim fanovima i za njih.

U formatu ,,Moji Facebook prijatelji” poznati komičar Andrija Milošević kreće u misiju da upozna svoje digitalne prijatelje u stvarnom životu. U tim nastojanjima svašta mu pada napamet, od spontanih poseta rođendanskim proslavama do neobičnih objava na društvenim mrežama.

Rezultat je dokumentarna serija puna smeha, topline, neobičnih momenata i opservacija o prednostima i nedostacima modernih prijateljstava.

Početak snimanja serije još uvek nije poznat. Kako vam se čini nova komedija? Pišite nam u komentarima na sajtu ili na društvenim mrežama – FACEBOOK, INSTAGRAM, TWITTER.

Izvor: TVINEMANIA.RS

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Fear The Walking Dead

Letnji maraton serije Fear The Walking Dead

Jugoslovenka stize nakon Crvenog meseca

Završen Crveni mesec, sledi Jugoslovenka