Miloš Biković / Južni vetar
Miloš Biković / Južni vetar
in , ,

Miloš Biković najavio film “Južni vetar 2” i drugu sezonu serije

Intervju sa Milošem Bikovićem

Miloš Biković je danas putem live uključenja na Instagram najavio snimanje nastavka franšize Južni vetar, kao njeno emitovanje u Rusiji.

Finalna, 14. epizoda serije Južni vetar nas očekuje u nedelju 19. aprila u 20:15 na Prvom programu RTS-a, a mnogi se pitaju šta nakon toga? Miloš je najavio snimanje filma “Južni vetar 2” ali i druge sezone serije.

Da li je sad neki projekat koji si hteo da produciraš ili si ga imao u planu ili si možda započeo već rad na ulozi, na čekanju dok se sve ovo ne završi?

Imaćete jednu pauzu sa mnom od barem godinu dana. Zato što svi projekti koji su bilo urađeni, i ovde i u Rusiji, su izašli, tako da sada ću snimati.

Do sledećeg marta/aprila, ne verujem da će biti projekata sa mnom. Ja ću da ih snimam, ali dok se izmontiraju, vi ćete da ih vidite tek u martu.  

Posle filma Južni vetar gledamo sada i seriju Južni vetar, oborila je rekorde gledanosti u 2020. godini, i sutra gledamo poslednju epizodu. Da li je u planu možda druga sezona?

Jeste, u planu je druga sezona i još jedan nastavak filma. Idemo sve jače i jače, pokušavamo da izađemo izvan okvira Balkana, tako da ćemo drugu sezonu možda da napravimo u koprodukciji sa stranim partnerom.

Ne mogu za sada mnogo da otkrivam, ali ono što je sigurno da prva sezona, koju ste imali sad prilike da gledate, će biti prikazana i u Rusiji. Tako da imamo prvi put u istoriji jednu srpsku seriju na ruskoj platformi. Južni vetar film je već bio prikazan tamo, i napravio je zaista jako dobar rezultat.

Tako da ćemo za drugu sezonu probati da odemo korak dalje i da podignemo lestvicu još malo više.

Miloše, ti si jedan od retkih koji je uspeo u svom poslu i van svog govornog područja, velika si zvezda u Rusiji i idol si mladima. Igraš Maraša koji je loš lik, ali možda će dobro da ga nadvlada, kakvu bi poruku imao za mlade, kada je kriminal, droga i ostala trgovina kojima se bave glavni likovi?

Samo napred, pa ćete da vidite gde će da vas dovede. Znate šta, serija nema ideju da nekome soli pamet. Ako vas roditelji nisu naučili i vaspitali da ne treba time da se bavite, ne verujem da to može jedna serija da uradi, ali ono što je jasno jeste na šta je stavljen akcenat u seriji, a to su ti porodični odnosi.

To je nekako kako ja tumačim seriju, svako je tumači na svoj način. Imao sam nekoliko komentara o tome kako serija utiče na ljude. Gledao sam i Džejms Bonda i Terminatora koji pobiju stotine ljudi u toku jednog filma i nisam poželeo da ubijam ljude.

Što se tiče poruke, ja ne bih na tako bukvalan način shvatao poruku ove serije, kao ni filmovi koji su bili pre toga. Nije ovo ni prva ni poslednja serija te tematike, počevši od Kuma.

Pošto znam da neće biti nastavka Balkanske međe, da li će biti nešto slično kao ovaj film sa nekim našim glumcima?

Videćemo, pravićemo još filmova. Naša želja je da balkansku tematiku izvedemo van granica Srbije i Balkana. To je neki naš cilj, ja se tome nadam. Postoje projekti koji su u planu, a takođe i oni koji su predlozi od naših partnera. Ne mogu trenutno ništa više da kažem, ali to jeste jedno od naših ciljeva.

Report

What do you think?

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Preživeti Beograd - Epizoda 28

Ružica odlazi na dejt u 29. epizodi serije Preživeti Beograd

JUŽNI VETAR EPIZODA 14 RTS PLANETA

Gledaj uživo: Južni vetar – Epizoda 14 (nedelja u 20:15)