Miloš Biković Josip Broz Tito Senke nad Balkanom 3
Miloš Biković Josip Broz Tito Senke nad Balkanom 3
in

Miloš Biković kao Tito u seriji Senke nad Balkanom 3

U finalu druge sezone serije Senke nad Balkanom glumac Miloš Biković nam se predstavio kao Josip Broz Tito u kratkoj sceni. U nastavku popularne serije očekujemo da njegov lik postane jedan od glavnih.

Biković se u 10. epizodi 2. sezone pojavio kao Tito samo toliko da gledaocim zagolica maštu i ostavi prostor za nastavak, odnosno treću sezonu. Serija je od početka zamišljena kao priča koja bi bila ispričana u 3 sezone tako da se nastavak očekuje. Datumi snimanja i emitovanja novih epizoda su još uvek nepoznati.

Pre početka emitovanja druge sezone Senki, Miloš je na svom instagram profilu objavio sliku sebe u ulozi Tita i napisao:

Josip Broz Tito… Čovek čiji je identitet obavijen tajnama i intrigama isto koliko i istorija na Balkanu u 20-om veku. Nad istorijom i nad njegovim identitetom kao da su se nadvile senke…

Od istorijskih likova u seriji pojavljuju se Ivan Meštrović i knez Pavle, kao i Mustafa Golubić, kog je sjajno odigrao Goran Bogdan.

Igram Tita iz mlađih dana, iz perioda pre nego što je postao onaj Tito koga su svi znali, što mi ujedno i daje slobodu da lik tumačim drugačije. Sam žanr ove serije koja se poigrava sa istorijskim činjenicama mi i daje tu slobodu.

Drago mi je što ponovo radim sa Draganom Bjelogrlićem. Naša saradnja bila je kratka u drugoj sezoni, ali, videćemo, ako se bude snimala treća sezona sa Titom kao jednim od glavnih junaka, onda ću moći više da vam kažem…

Biković

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Igra sudbine - Epizoda 74

Igra sudbine 74. epizoda – Do venčanja neće doći

Švindleri - Epizoda 7

Švindleri 7. epizoda – Oton Muha nije švindler!