Tajkun 9. epizoda
Tajkun 9. epizoda
in ,

Ksenija bira između Vlada i brata u 9. epizodi serije Tajkun

Bliži se finale!

U 9. epizodi serije Tajkun pred Ksenijom se postavlja ultimatum i moraće da donese odluku: Vladan ili brat! Pretposlednju epizodu možete pogledati u nedelju, 10. maja u 21h na kanalu Superstar TV, i u ponedeljak, 11. maja u 20h na Prvom programu RTS-a.

Biznismen Vladan Simonović, vlasnik kompanije Sigma, došao je na sahranu svoje dugogodišnje saradnice Lidije, koja je zadavljena.

Njen brat, Nikola, policijski inspektor, zahteva od Vladana da se što pre udalji sa sahrane smatrajući da je Lidija nastradala zbog saradnje sa Vladanom.

Na sahrani je i tužilac Mišić, koji se obrati Kseniji, Vladanovoj ljubavnici.

Mišić obeća Kseniji da će joj pomoći u vezi sa oslobađanjem brata koji je u zatvoru u Grčkoj ukoliko pristane na saradnju sa tužilaštvom koje istražuje sumnjive poteze u poslovanju kompanije Sigma.

Vodeće uloge u 9. epizodi serije Tajkun igraju Dragan Bjelogrlić, Tihana Lazović, Hana Selimović, Branislav Trifunović, Predrag Bjelac, Ivan Đorđević i Marko Baćović.

Scenario potpisuje Đorđe Milosavljević, režiju Miroslav Miša Terzić.

Izvor: RTS

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Tate - Epizoda 67

Tate 67. epizoda – Iznenađenje za Lolu!

John Hughes

John Hughes: Kralj tinejdžerskih filmova 80-ih