Luda godina nastavak "Žikina dinastija" - Lude godine
Luda godina nastavak "Žikina dinastija" - Lude godine
in ,

LOVELOVE

Ko se vraća u nastavku iz originalne postave “Lude godine” / “Žikina dinastija”

Na proleće počinje snimanje filma “Luda godina“, 11. nastavka kultne franšize “Lude godine” najpoznatije pod nazivom “Žikina dinastija“.

Već smo najavili da je u novoj nastavku vraća Nikola Kojo u ulozi Miše, kao i to da će imati dva sina – Žiku i Milana. Pod Nikole, gledaćemo još tri lika – Mariju, Bobu i Elsu.

Od stare ekipe gledamaćemo Rialdu Kadrić u ulozi Marije, Vladimira Petrovića u ulozi Bobe i Vesnu Čipčić u ulozi Else.

Zaljubljeni mladi par Marija i Boba prošli su svakojake nevolje sa svojim porodicama u nastavcima serijala “Došlo doba da se ljubav proba”, “Idi mi, dođi mi”, “Ljubi, ljubi, al’ glavu ne gubi”, “Žikina dinastija”, “Kakav deda takav unuk”…

Ovoga puta u centru priče je Žikin i Milanov unuk Miša, koga će, baš kao i u originalnom serijalu, igrati Nikola Kojo. On je sada otac dva dečaka koji se zovu po dedama Milanu i Žiki, a upravo Žika je tinejdžer, na pragu onih “ludih godina”, i ima ljubavne probleme, pa je Kojo na mukama.

Nastavak franšize "Lude godine" / "Žikina dinastija"
Nastavak franšize “Lude godine” / “Žikina dinastija”

Autor scenarija je Milena Marković, profesorka na FDU i ćerka čoveka koji je potpisao originalni scenario Jovana Markovića, a režiraće ga Milan Konjević. Snimanje će početi iduće godine.

Komisija Filmskog centra Srbije je procenila da on ima potencijal, pa je odobrila sufinansiranje ovog projekta sa 22,5 miliona dinara na konkursu za komercijalni repertoarski film.

Iako je od prethodnog filma iz franšize do danas prošlo skoro 30 godina, ona je, zahvaljujući čestim TV reprizama, kao i dostupnosti na Jutjubu, poznata današnjoj publici, čak i mlađoj, pa se može očekivati da ovaj film generiše veliko interesovanje – navodi se, pored ostalog, u obrazloženju.

Producent Milan Todorović otkriva kako će izgledati kultni serijal posle tri decenije pauze.

Počinjemo da radimo na proleće. Odabrali smo nekoliko lokacija u strogom centru Beograda. Snimaćemo u Starom gradu, na nekim delovima grada pored Save, a onda se selimo van prestonice. Ići ćemo i u čuveno selo Milutovac, u kom su se već snimale neke scene u prethodnim delovima “Žikine dinastije”. Skečevi i fore biće isti kao i u prethodnim filmovima. Sa druge strane, sve je modernizovano i u skladu sa današnjim vremenom i trendovima.

kaže Todorović za Informer

Rialda Šebek je objasnila zašto je nakon toliko godina prihvatila ulogu Marije?

U životu prihvatam ono što za mene kreira pozitivno iskustvo. A to je, pre svega, komunikacija, rad s ljudima koje cenim i koji mi prijaju, izazivaju da stvaram nešto novo, učim i, naravno, da se sa njima mnogo smejem.

Rialda Šebek za Novosti

Pratite nas i na društvenim mrežama – FacebookTwitterInstagramYoutube.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Miloš Biković KOŠARE honorar

Miloš Biković honorar od “Košara” prosleđuje porodicama poginulih vojnika

SERIJA DREAM TEAM TELEKOM SRBIJA ZILION FILM

Dejan Stanković postaje glumac! Slavni fudbaler u seriji DREAM TEAM