Tajkun
Tajkun
in ,

Kako je tajkun stekao bogatstvo? Dva nova tizera!

Vladan Simonović je jedan od najbogatijih ljudi u državi.

Vladan Simonović je tajkun.

A da li tajkun sme da veruje bilo kome?

Jer kad se igraju igre moći, svaka tajna je potencijalno oružje u rukama protivnika.

Šta se desi kada tvoja prošlost postane njihovo najjače oružje?

Vladan Simonović suočiće se sa sopstvenim demonima, javnim i tajnim neprijateljima – ali u ovoj igri, on zna koje karte su na stolu.

Ovog marta, gledajte seriju Tajkun, premijerno na SUPERSTAR TV.

Tajkun je priča o Vladanu Simonoviću, tajkunu kog maestralno tumači Dragan Bjelogrlić. Vladan je u javnosti omražen zbog bogatstva stečenog na sumnjiv način, tokom devedesetih godina prošlog veka.

Godinama je iz senke upravljao svojom moćnom kompanijom, ali se sve menja kada biva primoran da izađe na medijsku svetlost. On postaje progonjen čovek, prisiljen na drastične mere radi očuvanja sebe i svoje porodice.

Vladan ima neprijatelje, i javne i tajne. Vladan se sukobljava i sa onima koji bi trebalo da su mu najbliži. Vladan krije, i otkriva tajne.

Tajkun je triler sa kriminalističkim zapletom u kom dominiraju elementi porodične drame. Na Superstar TV stiže u martu 2020.

Uloge tumače: Dragan Bjelogrlić, Vuk Jovanović, Tihana Lazović, Branislav Trifunović, Neven Bujić, Janko Volarić Popović, Marko Baćović, Vanja Nenadić, Hana Selimović, Toni Mihajlovski, Miloš Petrović Trojpec, Anita Mančić… U jednoj od epizodnih uloga pojavljuje se i čuvena Bebi Dol.

Scenario potpisuje Đorđe Milosavljević, režiju Miroslav Miša Terzić.

Tajkun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Knives Out / Nož u leđa (RECENZIJA)

Južni vetar - Epizoda 6

Maraš je privremeno pušten na slobodu u 6. epizodi serije Južni vetar