Jedini izlaz - psihološki triler Andjelka Prpic
Jedini izlaz - psihološki triler Andjelka Prpic
in , ,

JEDINI IZLAZ – Psihološki triler sa Anđelkom Prpić ove jeseni kao film i serija

Psihološki triler “Jedini izlaz” očekuje se ovog septembra u bioskopima, a nakon toga i na malim ekranima kao serija od 10 epizoda na kanalu Superstar TV. Glumica Anđelka Prpić igra glavnu ulogu i prikazaće nam se u potpuno drugačijem svetlu od onoga što smo do sada gledali. Nedavno je izlavila da će joj ova uloga biti prekretnica u glumačkoj karijeri.

Snimanje je trajalo nekoliko meseci i završeno je krajem 2019. godine. Prvobitno planirana premijera filma je bila na proleće, međutim pandemija je sve projekte pomerila, pa tako i ovaj. Trenutno se očekuje da premijera filma bude u septembru u bioskopima.

Film je podržan od strane Filmskog centra Srbije, uz obrazloženje da je u pitanju „sаvremeni triler sа vešto inkorporirаnim elementimа horor žаnrа i аngаžovаne socijаlne drаme.“

Scenario za film i seriju Jedini izlaz je napisao Marko Popović, dramaturg i pisac poklonicima kriminalističkog žanra poznat po romanu „Jedan pogrešan korak“. Pored Popovića, tu su i direktor fotografije Miljan Milovanović, scenografkinja Jelena Terzić Stanković, kostimografkinja Jelena Stefanović, montažer Stevan Marić, dok je za muziku zadužen Đorđe Miljenović (Skaj Vikler). Producent filma je Marko Stanković, a ispred produkcijske kuće Stanković i sinovi.

“Veliki požar u beogradskom noćnom klubu „Jedini izlaz“ odneo je dvanaest žrtava. Ana Kolar je te kobne noći bila u klubu zajedno sa svojim suprugom Sašom. Saša je poginuo, a Ana doživela teško trovanje ugljenmonoksidom zbog koga je bila u komi i ne seća se šta se dogodilo.

Ana nastavlja da živi sa sinom Lukom ali ne može da se pomiri sa gubitkom, pa ima česte noćne more i napade panike. Šest godina kasnije je objavljena presuda za krivicu u vezi sa požarom, Ani na mejl sa nepoznate adrese stiže video klip na kome ona vidi svog pokojnog muža i poveruje da je on i dalje živ.

Potraga za Sašom vodiće Anu kroz zamršen krug nasilja, laži i ucena i naterati je da se suoči sa najmračnijim tajnama iz prošlosti.”

Sinopsis

Pored Anđelke Prpić, kojoj je poverena glavna uloga, u filmu glume brojni glumci iz Srbije i regiona, a među njima Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Janko Popović Volarić, Nikola Ristanovski, Milena Predić, Milan Čučilović, Slobodan Beštić, Radoslav Milenković, Marko Janjić, Miloš Vlalukin, Vanja Ejdus

Izvor: TVINEMANIA / FCS

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Mamuze, krv, prasina sa aromom spageta-špageti vestern u svetu filma

Mamuze, krv, prasina sa aromom spageta-špageti vestern u svetu filma

TV Politika - delovi špica emisija iz perioda 1997-1999.

TV Politika – rođendani 1997 – 2000.