serija IGRA SUDBINE PRVA TV
serija IGRA SUDBINE PRVA TV
in ,

Igra sudbine – Intrigantna priča o zamenjenim bebama od 20.01.

Igra sudbine – 20. januar PRVA TV

Nova domaća serija “Igra sudbine“, intrigantna priča o zamenjenim bebama, počeće da se emituje od 20. januara, svakog radnog dana na televiziji Prva.

Rađenu po kolimbijskoj telenoveli, seriju “Igra sudbine” karakterišu živopisni likovi, neočekivani obrti, ljubavne intrige, porodični zapleti, poslovne spletke i izdaja, ali pre svega to je priča o ljubavi, prijateljstvu, odanosti, porodičnim i prijateljskim vezama koji pobeđuju sva iskušenja.

Dok pratimo živote i dogodovštine likova iz dva sveta – bogatih i uspešnih, ali i siromašnih radnika i marginalaca, naveće se uvek aktuelno pitanje: Da li je materijalno bogatstvo dovoljno za sreću ili se prava sreća nalazi ustvarima koje se ipak ne mogu kupiti novcem, u ponovnom rađanju prijateljstva, trijumfu ljubavi i volji da se porodica očuva i ujedini?

Život Alekse i Luke će se iz korena promeniti kada medicinska sestra na samrti ispriča dami iz visokog društva tajnu koju je godinama čuvala. Naime, dok ju je negovala posle porođaja slučajno je zamenila njenog sina sa drugom bebom.

Dvadeset i sedam godina kasnije, Ada će Luku i Aleksu (svog biloškog sina i drugog kog je godinama odgajala) naterati da zamene svoja mesta. Isprva će delovati da je razlog za ovakvu njenu odluku zapravo Adina želja da ih obojicu nauči najvažniju lekciju u životu, jer je zaključila kako je jedan pobesneo od bogatstva, a drugi od siromaštva. Tom njenom odlukom radnja kreće u smeru neverovatnih zapleta i obrta.

Scenario je napisao Žarko Jokanović. Reditelji su: Mihailo Miša Vukobratović i Stanko Milošević.

Uloge: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Vladan Savić, Olja Lević, Matea Milosavljević, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Pavle Jerinić, Slobodan Ćustić, Jelena Đukić, Kristina Jovanović, Vuk Saletović, Darko Tomović, Ammar Mešić, Miloš Vlalukin, Slaviša Čurović, Danica Ristovski, Božidar Zuber, Iva Štrljić, Milan Bosiljčić, Vlada Aleksić, Snežana Savić, Daniela Kuzmanović, Miljan Davidović.

Report

What do you think?

2 Comments

Leave a Reply
  1. Imate greške u imenima i prezimenima:
    Miljan Davidović – a ne Miljana
    Slaviša Čurović – a ne Ćurović
    Žarko Jokanović – a ne Jovanović

    Ne morate da ojavljujete komentar – samo ispravite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

48 FEST 2020

48. FEST 2020 počinje 28. februara i biće u znaku Bekima Fehmiua

Švindleri Epizoda 4

Najava za 4. epizodu serije Švindleri