Igra sudbine Tate
Igra sudbine / Tate
in

LOVELOVE

“Igra sudbine” i “Tate” se emituju bez prekida do juna

Iako je vanredna situacija usled epidemije virus zaustavila produkciju svih domaćih serija, serije Igra sudbine i Tate će se emitovati bez prekida do kraja trajanja prolećne šeme televizije Prva.

Emitovanje obe serije je skraćeno na četiri dana nedeljno u dobro poznatim terminima kako bi se omogućilo neprekidno emitovanje do kraja televizijske sezone. Od 23. marta došlo je do promene tako da se sada ponedeljkom emituje rekapitulacija prethodne nedelje serije Igra sudbine, a od utorka do petka se u 20 časova emituje serija Tate, a od 21 čas serija Igra sudbine.

Našli smo se u okolnostima u kojima “sila Boga ne moli”, i ni u jednoj oblasti života nemamo pravi način da se sa njima izborimo.

Da se ova situacija desila ranije, recimo dok je išla serija “Istine i laži”, koju smo snimali manje od mesec dana pre emitovanja, ne bismo imali dovoljno epizoda i sa prikazivanjem bismo stali posle dve nedelje.

kaže, za “TV Novosti“, producent ovih serija Svetlana Drinjaković

Serija “Igra sudbine” se snima od oktobra, što je tri meseca pre premijere, što je omogućilo da produkcija i telelvizija Prva imaju dovoljno epizoda da “izguraju” do kraja sezona:

Produkciju serije “Igra sudbine” pokrenuli smo tri meseca pre nego što smo je emitovali. Tačnije, u oktobru smo počeli snimanje, a u januaru je prikazana prva epizoda. Zahvaljujući tome, sada imamo veliku zalihu.

Uz uvedenu redukciju na četiri nove epizode nedeljno, epizoda imamo dovoljno do kraja prolećne televizijske sezone. Trebalo bi da sve do kraja juna budu emitovane nove epizode “Igre sudbine”, a slično će biti i sa serijom “Tate”, koja je snimana proteklih meseci.

Svetlana Drinjaković

Izvor: TV Novosti

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Nova S serije 2020

Nova S priprema serije “Kralj”, “Vreme zla”, “Kljun” i “Vikend sa ćaletom”

Južni vetar - Epizoda 12

Južni vetar: Epizoda 12 – Maraša sustiže prošlost