in

Glumac Johnny Depp stigao u Beograd

Snima film „Minimata“ u režiji Endrua Levitasa

Slavni holivudski glumac Johnny Depp stigao je u Beograd, gde će snimati film „Minimata“ u režiji Endrua Levitasa, potvrđeno je Tanjugu u produkcijskoj kući “Work in Progress”.

Ranije je direktor kuće “Work in Progress” Aleksandar Tadić rekao da će snimanje trajati sedam nedelja, od toga nedelju dana će provesti na Crnogorskom primorju.

„Tek krećemo sa pripremama i pronalaženjem lokacija. Deo seta će morati da se gradi u studiju, jer se radi o specifičnom periodu i radnja se delom dešava u Njujorku, a delom u Japanu“, rekao je Tadić Tanjugu.

Tadić još ne zna da li će neko od srpskih glumaca biti angažovan, ali ističe da se sve ređe dešava da se neki strani film snima u Srbiji, a da se ne angažuju domaći glumci, kao i da što se tiče filma Minimata 80 odsto ekipe biće lokalni kadar.

Dep je prvi put u Beogradu bio 1992. godine, kada je čak i zasvirao sa „Partibrejkersima“ u SKC-u, a zatim je došao 2010. u posetu Emiru Kusturici na Mećavniku.

Izvor: Tanjug

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Netflix priprema seriju Resident Evil, baziranu na popularnoj igrici

Jennifer Anistor u novoj komediji Dumplin’ (Knedlica)