Južni vetar - Epizoda 14
in

OMGOMG LOLLOL LOVELOVE

Finalna, 14. epizoda serije Južni vetar biće duža od ostalih!

Južni vetar – Epizoda 14

Još samo jedna epizoda nas deli do velikog finala – 14. epizode serije Južni vetar koju ćemo gledati u nedelju 19. aprila u 20h na Prvom programu RTS-a.

Reakcije na 12. epizodu, koja je emitovana u nedelju 5. aprila, bile su pozitivne, a sama epizoda je bila puna akcije. U nedelju gledamo pretposlednju 13. epizodu u kojoj Maraš i ekipa kreće u akciju protiv Dimitra.

View this post on Instagram

Vaši utisci o 12. epizodi serije Južni vetar? #juznivetarserija #juznivetar

A post shared by TVINEMANIA (@tvinemania) on

Ono što sigurno znamo jeste da će 14. epizoda Južnog vetra odnosno finale serije biti puno iznenađenja što je najavio i reditelj, scenarista i producent serije:

Publika će biti iznenađenja velikim finalom i sudbinom Petra Maraša…

Ono što će još oduševiti fanove jeste da će 14. epizoda trajati duže od prethodnih, kako je najavio Avramović, što daje vremena da se priča privede kraju, ali i ostavi mesta za nastavak koji se planira.

Nakon serije, plan je da se snimi film “Južni vetar 2” koji bi trebalo da bude u bioskopima u oktobru ove godine. Međutim, usled vanrednog stanja, snimanje koje je trebalo da počne u aprilu moralo je da se odloži, tako da se svi planovi dovode u pitanje.

Jedno je sigurno, Južni vetar će nastaviti da duva! Do tada ostanite u RTS, nedeljom od 20 časova i gledajte dve poslednje epizode.

Šta vi mislite, kako će se završiti serija?

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Najveće blokbastere od danas možete gledati odu kuće

Tate - Epizoda 50

U 50. epizodi serije Tate počinje borba za Boleta