Južni vetar Finale - rekord
Južni vetar Finale - rekord
in , ,

LOVELOVE

Finale serije Južni vetar gledalo preko 2 miliona gledalaca!

Rekord

Rekordnih 2.169.000 gladalaca sinoć je gledalo poslednju, 14. epizodu prve sezone serije „Južni vetar“, koja je emitovana na RTS-u. To znači da je svaki drugi gledalac u tom terminu bio uz Prvi program RTS-a.

Radio-televizija Srbije navodi da su sve epizode Južnog vetra imale rekordnu gledanost, a kruna je završna epizoda koja je Srbiju, na uskršnje veče, prikovala uz ekran. Tajna rekordne gledanosti je u izboru glumaca, odličnoj temi i maestralnoj režiji.

Za sve nas je to zaista odličan rezultat i važan rezultat jer ovo sve i radimo zbog publike i kada imamo takvu reakciju onda sve što radimo ima smisla.

kaže reditelj Miloš Avramović

Epilog emotivne priče Sofije i Petra Maraša, i maestralna gluma Bogdana Diklića i Aleksandra Berčeka najjači su utisak poslednje epizode.

Sada čekamo nastavak. Novi film i nova sezona stižu sledeće godine. Druga sezona serije će takođe imati 14 epizoda.

Dobićemo nastavak Južnog vetra, prvo u obliku filma. Scenario je već gotov i da se nije desila ova situacija sa epidemijom i vanrednim stanjem mi bi već sad bili u snimanju.

Premijera bi trebalo da bude krajem ove ili početkom sledeće godine, i nakon filma ćemo imati nastavak sage Južni vetar u obliku još deset epizoda, radimo na tome i radujemo se i jedva čekamo da to podelimo sa publikom.

Avramović

A publika u Srbiji je još jednom dokazala da najviše voli domaće serije i da ceni kvalitet. Serija Južni vetar urađena je u produkciji RTS-a i produkcijske kuće „Režim“.

Izvor: RTS

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Dnevnik Diane Budisavljevic

Film “Dnevnik Diane Budisavljević” 22. aprila na RTS-u

Lajkuj me milion puta (2019)

Nikola Kojo, Miloš Biković i Maja Šuša u kratkom filmu “Lajkuj me milion puta” (VIDEO)