in ,

Crossover The Vampire Diaries i The Originals

Julie Plec otkriva da je trenutno u priči crossover. “Izgleda da ćemo da uradimo crossover u prvoj polovini sezone, ne mogu vam reći šta, ko i kada zato što još nije snimljeno, ali stvari izgledaju dobro” rekla je ona.

Podelila je jedan detalj sa nama, rekavši da Alaric neće biti predmet crossover-a, ali nije protiv ideje da se to u budućnosti dogodi. ” Jako mi se dopada ideja da Matt Davis igra zajednao sa Joe-em i Daniel-om, misleći na Joseph Morgan-a i Daniel Gillies-a” rekla je Plec kada je došla na ideju.

the vampire diaries the originals

Ali crossover nije jedina stvar kojoj fanovi ( i Plec lično ) treba da se raduju ove godine. Posle više od pet godina kao izvršni producent serije “The Vampire Diaries” , Plec će debitovati kao reditelj u šestoj sezoni.

Zašto je toliko dugo čekala tu priliku? Verovatno zato što to nije ni želela do sada. ” Bila sam ubeđena da ću biti užasna u tome” rekla je Plec. ” Režirala sam školski mjuzikl i bila sam toliko loša u tome da sam shvatila da sam tad bila baš dobar producent, pa me je to usmerilo na tu karijeru. Tada sam morala da se podsetim da takođe apsolutno nikada neću moći da budem scenarista, zato što sam godinama bila loša u tome” priznala je

Julie Plec, Matt Davis, Nina Dobrev, Paul Wesley, Candice Accola

I na sreću, nakon njenih godina produciranja nije je napustion osećaj uzbuđenosti zbog novog zadatka. ” Lepota televizije je kada ste izvršni producent , i donosite sve velike odluke” rekla je ona. “Vi birate ekipu, glumce, frizure, šminku, nadgledate režiju, učestvujete u editovanju svake epizode i pregovarate sa rediteljem o svakom zahtevu u vezi likovima i njihovim putevima, osećanjima, i tome kako želite da kamera te stvari zabeleži. Tako da mi svi kolektivno, producenti, reditelj i neki glumci rezgovaramo o svemu, a svi su zaista uzbuđeni da vide šta ću uraditi iza kamere kao reditelj. Baciću se na posao i videću šta će ispasti”

Julie Plec, Paul Wesley, Nina Dobrev, Ian Somerhalder

U duhu promene, Plec je angažovana da režira 15 epizoda “The Vampire Diaries”
 

Izvor: EW

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by Johnny

Hannibal – Sezona 3 – Spoileri

The Vampire Diaries sedma sezona?