Block 27 - Blok 27
Block 27 - Blok 27
in ,

BLOK 27 – U pripremi nova misterija / horor serija

Trenutno je u pripremi nova domaća serija, žanra misterija i horor pod nazivom BLOK 27 koju priprema produkcija Firefly.

Produkcija Firefly koja nam je donela seriju Tajkun, a ove jeseni i serije Klan i Močvara, priprema još jednu seriju od šest epizoda pod nazivom Blok 27.

Kroz seriju će se preplitati žanrovi drame, misterije i horor, a radnja je smeštena na Novom Beogradu. Kreator serije je Ivan Knežević koji trenutno radi na filmu “Heroji radničke klase“.

Producentkinja serije je Ivana Miković iz produkcijske kuće Firefly Productions, koja pored serije Tajkun, Klan i Močvara, priprema još 4 serije – Crna svadba, Kalkanski krugovi, Fatal Ally i Porodica.

Serija BLOK 27 je jedan od osam odabranih projekata za učešće na ovogodišnjem izdanju koprodukcijskog marketa CineLink, delu industrijskog programa Sarajevo Film Festivala. Od projekata za Srbije je pored ove serije odabran i film Inat u režiji Andrijane Stojković. Krajnji rok za prijave je 3. jun ove godine, a Sarajevo Film Festival 2020 biće održan od 14. do 21. avgusta.

Kratak sinopsis serije Blok 27:

Kada tinejdžer nestane u surovim blokovima Novog Beograda, njegova sestra bliznakinja, koju ignorišu zbunjeni roditelji i neefikasna policija, otpočinje vlastitu istragu.

Kreator: Ivan Knežević

Producentkinja: Ivana Miković

Producentska kuća: Firefly Productions

Država: Srbija

Izvor: SFF

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Tate - Epizoda 69

Tate 69. epizoda – Okršaj Marka i Tvrdog

SUPERSTAR TV KLAN MOCVARA

Serije “Klan” i “Močvara” ove jeseni na Superstar TV