Bikovic Montevideo
Bikovic Montevideo
in ,

Biković: “11 godina od Montevidea, kao da je bilo u drugom životu”

Glumac Miloš Biković se danas prisetio svoje prve filmske uloge što je bio film “Montevideo, Bog te video” koji je premijerno prikazan u decembru 2010. godine.

Naime, Miloš je na svom profilu društvene mreže Instagram objavio fotografiju koja je, kako kaže, nastala pre 11 godine kada je počeo sa radom na projektu “Montevideo“.

Za potrebe filma Biković je morao da nauči da dobro igra fudbal, što pre toga nije znao. Nakon što je projekat odobren snimljena su dva dugometražna filma i televizijska serija od tri sezone.

“Moj prvi film… Moja prva glavna uloga… “Montevideo, Bog te video”… Ova fotografija je stara 11 godina…

Za ovu ulogu sam morao dobro da naučim da igram fudbal. Pre toga, praktično nisam znao kako to da radim, odobrenje projekta je bilo u pitanju… Kao rezultat toga, snimili su dva dugometražna filma i tri sezone ove serije…

Ovo putovanje je trajalo 5 godina.”

Miloš Biković /@bikovic

Miloš je takođe naveo da mu petogodišnje iskustvo na ovom projektu deluje kao u nekon drugom životu i… kao da je bilo juče.

Prvi film “Montevideo, Bog te video” je premijerno prikazan 20. decembra 2010. godine. Od materijala snimljenog za taj film je napravljena prva sezona serije od 8 epizoda koja je emitovana 2012. godine na RTS-u.

Poslednjeg dana iste godine gledali smo prvu epizodu druge sezone serije, koja prikazuje priču između dva filma, pod nazivom “Na putu za Montevideo“. Sezona je imala 9 epizoda.

Nakon toga je sniman drugi film “Montevideo, vidimo se!” koji je imao svoju premijeru u februaru 2014. godine. U aprilu iste godine gledali smo i treću sezonu serije od 10 epizoda čime je završena saga Montevideo.

Film “Montevideo, Bog te video” je bio rediteljski prvenac Dragana Bjelogrlića.

Šta vi mislite o projektu “Montevideo”? Da li ste gledali filmove i seriju? Pišite nam.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

švindleri 1

Emitovana 1. epizoda serije Švindleri, šta mislite?

Švindleri 2. epizoda

Švindleri 2. epizoda – Đura zna kod koga je srećka!