in

LOVELOVE

Besa – Epizoda 9 – Sinopsis (17.2.2019.)

Nedelja, 17. februar u 21.00

Pročitajte šta vas sve očekuje u 9. epizodi nove domaće serije BESA koju premijerno možete pogledati u nedelju, 17. februara na kablovskom kanalu SuperStar TV.

Da li je posle Dardanovog ranjavanja Uroš konačno postao slobodan čovek?

Ali, nije sve tako jednostavno, na povratku u stan čeka ga neprijatno iznenađenje.

Nakon Mimine zastrašujuće posete i Uroševog odbijanja da ga prijavi policiji, celoj porodici Perić je jasno da se sa njim dešava nešto izvan granica zakona.

Dardan se budi u bolnici ali zahteva od Skendera da to sakrije od svih. Siguran je da će onaj ko je hteo da ga ubije taj posao pokušati i da završi. Hašim saznaje da se to očekuje upravo od njega.

U Rovinju Divna otkriva da se ubijeni Ivan Bilić neposredno pred smrt sreo sa svojim gimnazijskim drugom iz Beograda.

Ističe rok od 24 sata koji je Petrit dao Skenderu i policija upada u bolnicu. Dardanovi ljudi ih dočekuju sa podignutim rukama i Petrit odmah shvata da nešto nije u redu.

Nova, 9. epizoda serije “Besa” biće prikazana na SUPERSTAR TV kanalu u nedelju, 17. februara u 21.00.?

Serija “Besa“, rađena po najvišim produkcijskim standardima, okupila je poznate svetske i domaće scenariste kao i regionalnu i inostranu glumačku postavu. Prvi put na našem prostoru proslavljeni britanski scenarista Toni Džordan (poznat po TV serijama “Hustle”, “Life on Mars”…) zajedno sa timom pisaca iz našeg regiona i scenaristom Mladenom Matičevićem, kreirao je prvi domaći serijal koji prati sve standarde poznatih britanskih dramskih serija.

https://www.youtube.com/watch?v=Pa1ppvd1aSw

Izvor: MONDO

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Pogrešan čovek: Epizoda 100 – Sinopsis i najava

Pogrešan čovek: Epizoda 101 – Sinopsis i najava