Andelka Prpic Jedini izlaz
Andelka Prpic Jedini izlaz
in ,

Anđelka Prpić o “Jedinom izlazu”: “Igram nešto potpuno drugačije”

Glumica Anđelka Prpić je, gostujući u emisiji “Kec na jedanaest” na K1 televiziji, pričala o svom novom projektu “Jedini izlaz”. Saznajte zašto joj je upravo ova uloga značajna i ko je Ana Kolar koju igra u filmu i seriji.

U filmu i seriji “Jedini izlaz” partnera će joj igrati hrvatski kolega Janko Popović Volarić. Anđelka je objasnika kakav nas to film (i serija) očekuje.

Gledaćete film “Jedini izlaz” koji je svima nama koji smo radili prvenac. Meni je tako prva filmska dramska uloga, Janko igra prvi put mog muža i to je veoma značajna stvar za njegovu karijeru.

Reditelju je prvenac, piscu i veoma smo se trudili. U planu je da se od materijala napravi i serija.

Veoma joj je značajno što će ovo biti potpuno drugačija uloga, ali i to što će film pratiti priču jedne žene.

Zanimljivo je zato što je psihološki triler koji prati priču jedne žene, što se retko dešava i u svetskoj kinematografiji, a kamoli kod nas. To mi je drago.

Imala sam priliku da igram nešto potpuno drugačije, ne samo zbog publike da me vide u nekom drugom svetlu, nego i da sama sebe probam.

Lik Ane Kolar, koju igra u filmu, moraće da otkrije istinu koja je bila skrivana od nje i duboko zakopana.

Igram ženu koja pati od post-traumatskog sindroma i disfunkcionalne amnezije usled nekih silnih stresova i trauma iz primarne porodice sa roditeljima i sestrom, a posle i sa mužem i otkriva neku istinu koja je duboko tamo negde zakopana, koju kriju svi od nje.

Ko je taj koji je zakuvao, to ćete morati da vidite u bioskopima, nadam se na jesen. Trebalo je premijera da bude u aprilu, ali se sve ovo desilo i mi sada čekamo da se bioskopi otvore.

Iako sa nestrpljenje očekuje da film, a kasnije i serija budu prikazani, navodi da joj je problem da pogleda pripremne verzije filma.

Šalju mi već nekoliko verzija da pogledam, ja vičem puk’o link jer se plašim. Strašno se plašim. Jer kad čujem kod sebe falš, to mi je baš problem.

Film se, za sada, očekuje u decembru u bioskopima.

Pratite nas i na društvenim mrežama – FacebookTwitterInstagramYoutube.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Igra sudbine - Epizoda 119

Igra sudbine 119. epizoda – Strahinja upozorava Matiju!

Igra sudbine - Epizoda 120

Igra sudbine 120. epizoda – Luka zabranjuje vezu Mile i Alekse