in ,

U 6. epizodi serije Besa steže se obruč oko Dardana

Besa – Epizoda 6

Pogledajte šta vas sve očekuje u novoj, 6. epizodi serije Besa koju možete da pogledate u ponedeljak, 4. novembra u 22h na televiziji Prva.

Petrit Koci je ubeđen da iza ubistava sitnog ulcinjskog dilera Bore, italijanskog novinara Anđela Dinija i britanskog di-džeja Dejvida Beja stoji Dardan Beriša. Preteći Briselom on uspeva da dobije nalog za uzimanje DNK uzorka Dardana i njegovih ljudi.

View this post on Instagram

Nespretno i uplašeno, ali novo naručeno ubistvo je obavljeno! Nova Uroševa žrtva je momak Dardanove ćerke Besijane, Dejvid Bej iz Engleske. Nastavak priče gledajte u seriji #Besa, ponedeljkom u 22:00 na @prvatelevizija!

A post shared by BESA official (@besa_tv_series) on

Pre nego što se zaputi u Ulcinj, zajedno sa Divnom posećuje Uroša Perića, za koga veruje da može biti Dardanova sledeća žrtva.

Agim Sokolji odlučuje da bude novi, tajni ponuđač u procesu privatizacije najvećeg skijališta na Balkanu koje je Dardan već upisao u svoju listu poslovnih uspeha.

Uroš dobija od Mime lažni pasoš i naredni zadatak koji ga odvodi u Hrvatsku, uz instrukciju da niko ne sme da zna gde ide.

Petrit u Ulcinju privodi Dardana i njegove ljude. Za to vreme,  Divna uspeva da poljulja Marijino poverenje u Uroša. 

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

TV Surfin’ Safari – Oktobar 1996.

U 4. epizodi serije Preživeti Beograd devojke su ostavljene na cedilu (Promo)