in ,

Pogledajte šta vas očekuje u 3. epizodi serije Besa

Besa – Epizoda 3

U ponedeljak, 14. oktobra u 22h na televiziji Prva emitovaće se treća epizoda serije Besa, a ispod možete da pogledate najavu onoga što vas očekuje u novoj epizodi.

Uroš se vraća u Beograd gde ga čekaju veliki finansijski problemi u koje je zapala njegova firma. Dardan se u Ulcinju suočava sa tendencioznim novinskim člankom o Besijaninoj sahrani koji je napisao Anđelo Dini. Odlučuje da se ponovo sretne sa Urošem u Beogradu i iznese mu ponudu koju neće moći da odbije.

Nakon pronalska još jednog leša na ulcinjskoj plaži inspektor Petrit Koci izdaje nalog za Hašimovo privođenje. Incident koji će se dogoditi na Hašimovom saslušanju otkriće tajnu Petritove opsednutosti klanom Beriša.

Dok Teuta moli Dardana da prekine sa svojim poslovima jer im je smrt ćerke božija opomena, njen brat Agim nagoveštava preuzimanje udela u privatizaciji najvećeg skijaškog kompleksa na Balkanu.

Ponuda koju Uroš nije mogao da odbije Dardanu odvodi ga u posetu čoveku koga nije verovao da će ikada ponovo sresti.

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading…

0

Komentari

Televizijska jesen uveliko počela: Red vesti, red rijalitija, red sapunica i red repriza. Šta sve (ne)gledati od toga?

Sinopsis za 29. epizodu serije Mamini sinovi