in

Nova humoristička serija “Slučaj porodice Bošković”

Slučaj porodice Bošković

Trenutno se snima nova humoristička serija od 50 epizoda pod nazivom Slučaj porodice Bošković koja će nam predstaviti priču o gradskoj porodici i njihovim svakodnevnom životu, u kojoj učestvuje tri generacije…

Kreatori serije su Katarina Janković i Nina Džuver dok je ispred produkcije stao Košutnjak film. U glavnim ulogama ćemo gledati Rašu Bukvić i Natašu Marković.

Glavni junak sitkoma je neuspešni glumac Gavrilo Bošković (Raša Bukvić), oženjen Danijelom (Nataša Marković), koja sa 40 godina odlučuje da se vrati na fakultet. Žive sa decom Veliborom (Đorđe Kadijević) i Jovanom (Silma Mahmuti) u skromnom iznajmljenom stanu u Beogradu.

Kao i mnogi od nas, imaju ludog stanodavca Gulivera (Bojan Dimitrijević), otkačenu tetku Olju (Jelisaveta Koraksić) i ekstravagantnu baku (Seka Sablić).

Kroz malo uspona i beskrajno mnogo padova ove porodice upoznajemo svakodnevicu i ličnosti koje su svuda oko nas ili, možda, baš mi.Sve srećne porodice su lude. Boškovići su normalni na srećan način.

Srećne porodice su povremeno i nesrećne, i lude, i komplikovane. Ono što ih čini srećnim jeste da su funkcionalne u svojoj disfunkciji. Boškovići se vole, i to ih čini srećnim.

Uskoro ćemo saznati na kom kanalu će ići ova serija.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Senke nad Balkanom

Da li i vi bindžujete Senke nad Balkanom 2?

Beležnica profesora Miškovića

U pripremi 12 epizoda serije Beležnica profesora Miškovića