Ubice mog oca - Sezona 5
Ubice mog oca - Sezona 5
in ,

LOVELOVE

Tihomir Stanić: “Ubice mog oca 5 ćemo snimati na leto ili jesen”

Ubice mog oca – Sezona 5

Premijera četvrte sezone popularne krimi serije Ubice mog oca emitovana je sinoć na televiziji Nova S, ali od prethodnog petka je omogućeno gledanje kompletne sezone putem platforme EON.

Kako N1 navodi, preko 5000 korisnika je “bindžovalo” četvrtu sezonu prva tri dana, što je sada ostavilo želju za nastavkom, odnosno 5. sezonom koja je prethodno najavljena.

Glumac Tihomir Stanić, koji u seriji igra ulogu direktora policije Predraga Marjanovića, gostujući u emisiji Novi dan na kanalu N1, naveo je da je i on sam pogledao sve epizode odjednom.

Nisam izdržao da sačekam, iako znam scenario, znam šta smo uradili, nisam izdržao i celu noć sam gledao.

Tihomir Stanić

Tihomir navodi zbog čega je serija Ubice mog oca uspešna i nakoj 4 sezone:

Desilo se tom prvom sezonom da je Nataša Drakulić sa Predragom Antonijevićem napisala sjajan scenario i svih ovih godina to radi.

Taj scenario održava pažnju publike, ljudi su prepoznali nešto iz sopstvenih života, nešto što ih se tiče, veze visoke politike, kriminala, biznisa, neke lične sudbine…

Scene u seriji su snimane iz bar osam pozicija kamera, navodi Stanić.

Gaga Antonijević je doneo jednu inovaciju za naše prostore, tehnološku, a u svetu svuda prisutnu u produkcijama.

Sve scene smo snimali bar iz osam pozicija kamera, što omogućava kasnije u montaži bogatiji izbor kadrova.

Peta sezona bi trebalo da se snima na leto ili jesen ove godine. Za one koji će epizode 4. sezone gledati jednom nedeljno navodi:

Smem da kažem da se nadam da će biti dovoljno interesantno i dobro pa da dragi gledaoci gledate i petu sezonu serije koju ćemo, nadam se, snimati na leto ili na jesen.

Na lep način se razvijaju ti likovi, mi koji se pojavljujemo smo zavoleli te likove, srećom radimo i druge stvari, pa se nismo potpuno identifikovali sa tim likovima.

3 Comments

Leave a Reply
  1. Sjajno, a mi ovde u Britaniji, ni uz najbolju volju i trud ne možemo da gledamo ništa sem prvog serijala. Niste se potruditi da omogućite ljudima koji hoće da pogledaju i za to uredno plate da to i učine. Hteli smo i da kupimo DVD – ne postoji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Apis - Epizoda 2

Apisov ulazak u istoriju u 2. epizodi serije Apis

Tate - Epizoda 27

Toma dobija pretnje u 27. epizodi serije Tate