in

Svetlana Bojković u drugoj sezoni Sindjelića

Glumica Svetlana Bojković se vraća glumi sa ulogom u novoj sezoni serije Sindjelići, gde će igrati sestru Milene Dravić, a udvarač će joj biti Boris Komnenić, koji je tumačio lik njenog sina u seriji Bolji život.

Pre dvadesetak dana počelo je snimanje druge sezone serije „Sinđelići“ u produkciji „Imoušna“. Ekipa Kurira provela je jedan dan na setu s akterima domaće verzije čuvenog španskog sitkoma „Seranovi“.

– Adaptaciju teksta uradio je Milan Konjević, malo je zreliji i više prilagođen našem podneblju u odnosu na prvu sezonu. Pratimo sazrevanje likova, otvaramo probleme seksualnog vaspitanja i zaljubljivanja – kaže asistent reditelja Suzana Purković i otkriva da su uveli novi lik kog nema u originalu:

– Ceca Bojković će igrati sestru Milane Dravić. Gledali smo je u „Boljem životu“ s Borisom Komnenićem, koji je tad tumačio lik njenog sina, a ovde će biti njen udvarač.

Bolji Život
Bolji Život

Planirano je da se do kraja oktobra snimi 20 epizoda. Ceca, koja se povukla sa scene i otišla da živi u Helsinkiju sa suprugom Slavkom Kruljevićem, ambasadorom Srbije u Finskoj i Estoniji, na setu će se pojaviti tek za mesec dana.

U novim epizodama više ćemo kao glumca gledati manekena Luku Racu (Rista) i Gorana Radakovića, kao njegovog oca automehaničara Fedora.
– U mom kraju ima dosta majstora i svaki od njih ima da mi udeli neki savet oko lika – našalio se Radaković.

Sa snimanja novih epizoda

Sa snimanja novih epizoda

Na setu je veliki broj dece, a najiskusniji s medijima je Miloš Klanšček (13), koji iza sebe ima nekoliko velikih pozorišnih uloga.
– U novim epizodama bude mi se osećanja prema pokojnoj majci, tako da ću nekoliko puta i zaplakati. Voja Brajović mi je pomogao da budem bolji glumac i uđem u lik – otkriva Klanšček.

Izvor i foto: Kurir

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Pored mene

Junakinje serije Čari u rijaliti šou