ubice mog oca 4. sezona 1. epizoda
ubice mog oca 4. sezona 1. epizoda
in

OMGOMG LOLLOL LOVELOVE

Stigla je 1. epizoda 4. sezone serije Ubice mog oca! Pogledajte ODMAH

Nova sezona domaće krimi serije „Ubice mog oca“ počinje sa emitovanjem 2. marta na kanalu Nova S, a gledaoci će imati priliku da pretpremijerno pogledaju prvu epizodu 28. februara na našem sajtu, koji je dostupan od petka 28. februara, od 10 časova.

Ljubitelji popularne serije moći će odmah da odgledaju i celu četvrtu sezonu kupovinom svih deset epizoda na platformi EON po ceni od 990 dinara.

Ova usluga je dostupna svima, bez obzira na to da li su korisnici SBB usluga ili ne. Sve što je potrebno jeste da odu na sajt eon.tv, izaberu paket „Ubice mog oca“, popune podatke i izaberu način plaćanja: SMS-om ili karticom i uživaju u nastavku serije.

Klikni na link ispod:

UBICE MOG OCA – SEZONA 4 / EPIZODA 1

Gledaoce očekuje vrlo uzbudljiva sezona, a paralelno sa tim nastaviće se i ratovi stranih kriminalnih klanova koje ispektori Aleksandar Jakovljević i Mirko Pavlović, čije uloge tumače Vuk Kostić i Marko Janketić, pokušavaju da razjasne.

Standardna glumačka postava pojačana je Slobodom Mićalović, Vojom Brajovićem, Borisom Komnenićem, Aleksandrom Prijović, Mladenom Soviljem. Autori serije su Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, a seriju je za „United Media“ snimio „Film Danas“ i „Dandelion production“.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Igra sudbine - Epizoda 30

Ada preti Sofiji u 30. epizodi serije Igra sudbine

Ubice mog oca - Sezona 4 Epizoda 1

Silovanje u 1. epizodi 4. sezone serije Ubice mog oca