in ,

KOMPLETAN VODIČ TV SERIJA: Februar 2016

Ponedeljak, 15. februar 

11/22/63 – HULU – Premijera serije

Foto: HULU
Foto: HULU

11/22/63 je limitirana serija od 9 epizoda, bazirana na romanu Stivena Kinga, sa James Franc-om u glavnoj ulozi nastavnika engleskog jezika u srednjoj školi koji putuje kroz vreme kako bi zaustavio atentat na predsednika John F. Kennedy-ja. Ekskluzivni producent je J.J. Abrams, dok su seriji glume i Chris Cooper, Josh Duhamel, T.R. Knight, Cherry Jones, Sarah Gadon, Lucy Fry, George MacKay i Daniel Webber.

Better Call Saul – AMC – Premijera 2. sezone

Grammy Awards – CBS

Major Crimes – TNT – Sezona 4 Epizoda 19

Utorak, 16. februar 

Rizzoli & Isles – TNT – Sezona 6 Epizoda 13

Sreda, 17. februar 

Broad City – Comedy Central – Premijera 3. sezone

Survivor – CBS

Četvrtak, 18. februar

Vikings – History – Premijera 4. sezone

Iz intervjua Alexander Ludwig-a za Entertainment Weekly saznali smo da Bjorn odlazi u duhovnu potragu.

“On odlučuje da shvati svoj život i odlazi u šumu.”, rekao je Ludwig. “I dok je tamo, jedan medved počinje da ga uhodi. Ironično, medved je imao veći rezime nego bilo ko drugi na setu”.

Ragnar (Star Travis Fimmel) se takodje oporavlja od dogadjaja iz treće sezone, mada će i on preći na tamnu stranu.

“Bio je blizu smrti”, rekao je Fimmel. “Mnogo toga ove godine ima veze sa njegovom fasciniranošću sa smrću. Kao Odin, koji se obesio kako bi osetio kako je to biti mrtav”.

Po svemu sudeći, nova sezona serije Vikings će biti krvavija nego ikada do sad. Novih 20 epizoda četvrte sezone će biti prikazani iz dva dela: prvih 10 epizoda kreće da se emituje od 18. februara, dok će preostalih 10 biti prikazano kasnije u toku 2016. godine, što znači da će sezona biti podeljena.

Petak, 19. februar

LOVE – NETFLIX – Premijera serije

Foto: Netlix

Foto: Netlix

Gus i Mickey su praceni njihovom ljubavlju dok pokusavaju da izbegnu ponizenje od intimnost i vezivanja. Skoro su oboje izašli iz dugih i neuspesnih veza i sasvim slucajno se srecu u prodavnici i glume da su u ljubavi kako bi zakrpili svoja slomljena srca i ego.

Seriju su kreirali Judd Apatow (40 Year Old Virgin, Trainwreck), Lesley Arfin (Brooklyn Nine-Nine, Awkward) i Paul Rust (Arrested Development).

Nedelja, 21. februar 

Girls – HBO – Premijera 5. sezone

Peta sezona serije Girls nastoji da prikaže mekšu stranu Hane kako ona konačno saznaje kako je to biti u zdravoj vezi sa Franom (Jake Lacy). U medjuvremenu, Marnie se suočava sa ljubavnim komplikacijama kako se približava oltaru, a Shoshanna će naučiti važnu životnu lekciju tokom svog puta u Japan.

Togetherness – HBO – Premijera 2. sezone

Mark Duplass, Melanie Lynskey, Amanda Peet, i Steve Missis se vraćaju u drugoj sezoni serije Togetherness. Prvu sezonu smo završili tako što je Michelle bila na ivici da ima aferu, dok je Alex dobio svoju prvu ulogu u visoko-budžetnom filmu.

Petak, 26. februar 

FULLER HOUSE – Netflix – Premijera serije

Foto: Netflix
Foto: Netflix

Kuća je opet puna. Candace Cameron-Bure, Jodie Sweetin, i Andrea Barber se vraćaju u Fuller House – premijera na Netflix-u 26. februara.

Avanture Pune kuće se nastavljaju kada D.J. Tanner-Fuller pozove svoju sestru Stephanie, i njenog prijatelja Kimmy-ja da se usele u kuću i pomognu joj da odgaja svoja tri sina.

Nedelja, 28. februar 

The Oscars – ABC

Ponedeljak, 29. februar

Gotham – Fox – Sezona 2 / Epizoda 12

Gotham se vraća na FOX televiziju nakon tri meseca pauze, sa novim zlikovcima Mr. Feeze (Nathan Darrow) i Hugo Strange (B.D. Wong) koji će okupirati Jim Gordonovo vreme za borbu protiv kriminala. Nikad ne znamo tačno u kom smeru će priča Gotham-a ići, ali sudeći prema jesenjem finalu sezone krenuće sa pričom  Victor-a Fries-a kada se vrati na male ekrane.

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Glavom kroz zid – Epizoda 2 – Sinopsis

Glavom kroz zid – Epizoda 3 “Tehnologija” – Sinopsis + Promo