Ubice mog oca sezona 4 epizoda 4
Ubice mog oca sezona 4 epizoda 4
in , ,

OMGOMG LOLLOL LOVELOVE

Gledaj odmah 4. epizodu 4. sezone Ubice mog oca

Ubice mog oca Sezona 4 epizoda 4

Kao i tokom prethodnih nedelja, portal Nova.rs odlučio je da gledaocima pokloni potpuno besplatno, još jednu, četvrtu po redu epizodu serije “Ubice mog oca 4”.

Klikni na link ispod da pogledaš epizodu:

GLEDAJ ODMAH – UBICE MOG OCA: SEZONA 4 EPIZODA 4

Četvrta epizoda donosi nove uzbudljive obrte! Mirko puca pred Draganom jer ne može više da održi privid normalnog života a istovremeno mora da nastavi istragu. Uroševa porodica vrši pritisak nad policijom okrivljujući ih za sinovljevu smrt, dok se novinari ne smiruju.

Aleksandar diže zid između Jelene i sebe i posvećuje se svom novom poslu. Ispod žita, radi ono što ga i jedino zanima znajući da sve mora dobro da sakrije od Marjanovića. Nikola polako privodi svoj veliki plan preuzimanja Citylenda kraju.

U ovoj epizodi pored glavnih likova pojavljuju se Isidora Građanin, Ivana Nikolić, Radoje Čupić, Ivan Đorđević, a reditelj je Kosta Đorđević.

Za nestrpljive koji bi želeli da celu sezonu serije pogledaju odmah, tu je mogućnost bindžovanja, to jest gledanje cele sezone odjednom.

Kompanije United Media i SBB su omogućile svim zainteresovanima da odjednom pogledaju svih 10 epizoda “Ubica mog oca 4”. Ova usluga dostupna je preko platforme EON a ogromno interesovanje fanova potvrđuje da je i ovog puta u pitanju bila prava odluka.

Posebno nas raduje ogroman broj pozitivnih reakcija kako na samu sezonu, za koju tvrde da je najbolja do sada, ali isto tako i zbog pohvala što je serija dostupna apsolutno svima i što mogu da je gledaju na bilo kom uređaju: televizoru, kompjuteru ili telefonu.

Serija se inače emituje svakog ponedeljka u 21h na kanalu Nova S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Igra sudbine - Epizoda 44

Luka odustaje u 44. epizodi serije Igra sudbine

Ema je neprepoznatljiva u 40. epizodi serije Tate