in

Besplatna 6. epizoda 4. sezone serije Ubice mog oca

Portal nova.rs nastavlja tradiciju da svakog petka obraduje fanove serije Ubice mog oca i objavi novu epizodu iz četvrte sezone. Ovog petka potpuno besplatno možete da pogledate 6. epizodu 4. sezone klikom na link ispod.

Šesta epizoda donosi uzbudljive obrte! Marjanović pokušava da obuzda Zvornika po Obradovićkinom nalogu. Iako primećuje njegovu osionost, još uvek misli da ga drži pod kontrolom. 

Aleksandar uvlači Mirka u svoje tajne planove. Dešava se novo silovanje i policija je u mat poziciji.. Zoran svaljuje krivicu na Mirka i dolazi do velikog razdora među njima. Reditelj je Ivan Živković a u epizodi se kao specijalni gost pojavljuje čuveni Voja Krstarica.

Klikni na link ispod da pogledaš epizodu na portalu Nova:

UBICE MOG OCA – SEZONA 4 / EPIZODA 6

Za nestrpljive koji bi želeli da celu sezonu serije pogledaju odmah, tu je mogućnost bindžovanja, to jest gledanje cele sezone odjednom.

Kompanije United Media i SBB su omogućile svim zainteresovanima da odjednom pogledaju svih 10 epizoda “Ubica mog oca 4”. Ova usluga dostupna je preko platforme EON a ogromno interesovanje fanova potvrđuje da je i ovog puta u pitanju bila prava odluka.

Posebno nas raduje ogroman broj pozitivnih reakcija kako na samu sezonu, za koju tvrde da je najbolja do sada, ali isto tako i zbog pohvala što je serija dostupna apsolutno svima i što mogu da je gledaju na bilo kom uređaju: televizoru, kompjuteru ili telefonu.

Serija se inače emituje svakog ponedeljka u 21h na kanalu Nova S.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Tate - Epizoda 48

Novi problemi za Mionu u 48. epizodi serije Tate

Igra sudbine - Epizoda 53

Luka nastavlja da igra prljavo u 53. epizodi serije Igra sudbine