in , ,

Večeras premijera druge sezone serije Žigosani u reketu

Žigosani u reketu 2

Žigosani u reketu 2 / Nova S

Nastavljaju se avanture junaka serije Žigosani u reketu. Večeras nas očekuje prva epizoda druge sezone od 22:40 na kanalu Nova S. Nova epizode će se emitovati četvrtkom i petkom. Glumci Nebojša Dugalić i Branislav Lečić, kao i glumica Iva Ilinčić su za N1 govorili o novoj sezoni i najavili dosta promena.

Nebojša Dugalić, koji tumači lik Voje Todorovića, izjavio je za N1 da je serija pokušaj i da se, u domenu sporta, zahvati što veći deo društvene stvarnosti, i onih “paralelnih” stvarnosti. Iva Ilinčić je rekla da je njen lik, Teodora, dosta stabilnija u odnosu na prvu sezonu. Branislav Lečić, koji je pojačanje serije u drugoj sezoni, kaže o svom liku da je uključen kao “čovek koga zovu tajkun”.

Zrelija je, prošla je kroz turbulentan period u životu, postoje linije radnje koje prate nju, otvara Kulturni centar, malo se posvećuje i politici, drugačije je u odnosu na prvu sezonu.

Iva Ilinčić

Serija je i u drugoj sezoni snimana na brojnim lokacijama.

Između ostalog, ono što doprinosi boljem utisku celine jeste ta raznovrsnost prostora, raznovrsnost atmosfera… Pogotovo kad ima dobrih kombinacija eksterijera i enterijera, kad ima neke prirode…

U prvoj sezoni je bila Pula, dakle more, i to odmah, vizuelno, daje jedan mnogo ozbiljniji utisak celini. Sada smo imali nešto na Skadarskom jezeru, koje zaista izgleda potpuno nadrealno, čarobno… Mislim da će ova sezona, u smislu raznovrsne vizuelnosti, biti možda još zanimljivija.

Dugalić

Ilinčić kaže da ima utisak da se snima više nego ikad.

Ja sam ovu priliku dobila na trećoj godini FDU, postojao je otvoren kasting za ovu ulogu. Serija je zaista velika, ozbiljni glumci su uključeni, imala sam sreće da sarađujem sa velikim ljudima i glumcima.

Iva

Lečić kaže da je velika razlika između današnjeg stanja i njegovog vremena.

Tada je i akademija bilo malo, tad kad ste završavali već ste u startu znali da ste profesionalno angažovani, pozorište, film… Nije bilo toliko serija.

Kako kaže, otvorio se prostor, postoji ponuda i potreba da se daje šansa.

Izvor: N1

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

U 29. epizodi serije “Crveni mesec” Marija je uhvaćena u neprijatnoj situaciji

Realna priča

Premijera filma Realna priča u Sava centru, od danas u bioskopima