Tajkun 2 Superstar TV
Tajkun 2 Superstar TV
in ,

TAJKUN 2: Nova priča, ali u istom svetu tajkuna

Iako je nedavno završena prva sezona serije Tajkun, već se priča o drugoj sezoni i novim epizodama. Druga sezoni nije zvanično naručena, ali se scenario i priča već pripremaju.

Prva sezona koja je imala 10 epizoda je zamišljena kao kompletna, zaokružena priča, ali kraj je ostavio neka neodgovorena pitanja koja ostavljaju prostora za nastavak.

Od početka je bio upravo kraj koji ste videli. Izgubljen, usamljen čovek, koji se pita ko je on, ustvari – i potom na ulici padne od srčanog udara. Važan je i citat kojim se završava scenario ‘Više verujem čoveku koji je grešio, nego onom ko nikad nije grešio’.

Đorđe Milosavljević za MONDO

U poslednjim epizodama smo saznali da je uloga Bojanove majke dodeljena Anici Dobroj, ali smo je videli samo na slikama i čuli njen glas u poslednjoj epizodi. Scenarista serije navodi da je njena pojava, makar i samo glasom, dala “boju” seriji koju nismo mogli da vidimo.

Sada se postavljanje pitanje šta će biti sa Vladanom Simovićem u nastavku: da li je jači od smrti?

Đorđe navodi da bi druga sezona podrazumevala novu priču, nove okolnosti i situacije ali u istom svetu, jer su sva dramska pitanja iz prve sezone odgovorena u 10 epizoda.

Druga sezona će svakako podrazumeva novu situaciju, nove okolnosti, priču, koja će se dešavati posle veće vremenske distance – možda čak i posle više godina.

Stoga će se nužno promeniti i glumački ansambl, ali naravno da buduća priča treba da prati neke od likova koji su uspeli da prežive i čija životna drama je u prvoj sezoni praktično tek otvorena.

Đorđe Milosavljević za Kurir

Želja reditelja Miše Terzića je bila da tempo serije bude sporiji kako bi se obratila pažnja na stanja likova, kao i to da se izdvoji u produkcijskom i vizuelnom smislu. Za to je bio zadužen direktor fotografije Radan Popović.

Milosavljević je otkrio da bi voleo da radi na nastavku Tajkuna ali kao potpuno zasebnu priču u istom svetu.

Za sada nemam ništa zvanično da kažem, jedino da postoji želja za tim. Priča o Simonoviću je rađena kao celina i završena priča, pisao sam taj lik baš za Bjelu i zaista sam zadovoljan. Nova priča bi se bavila drugima ali u svetu Tajkuna.

Đorđe Milosavljević

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Igra sudbine 99. epizoda - Šok za šokom!

Igra sudbine 99. epizoda – Šok za šokom!

Igra sudbine - Epizoda 100

Igra sudbine 100. epizoda – Tajno venčanje!