No time to die
No time to die
in

Premijera novog Bonda “No time to die” pomerena za novembar!

No time to die

Najnoviji deo franšize o tajnom agentu Džejms Bondu pod nazivom “No time to die” odložen je zbog epidemije koronavirusa.

Nakon što su obožavaoci čuvenog agenta 007, tražili su da se pomeri početak prikazivanja filma „ No time to die (Nema vremena za umiranje)“, te da zdravlje mora biti na prvom mestu kako se koronavirus širi svetom, producenti su prihvatili predlog i odložili premijeru sedam meseci!

Novi termin za premijeru i ulazak u bioskope najnovijeg nastavka filmskog serijala o Džejmsu Bondu pomeren je sedam meseci, potvrdile su producentske kuće MGM i „Juniverzal“.

Poslednje ostvarenje u kojem će Danijel Krejg igrati najpoznatijeg tajnog agenta trebalo je da krene u pohod na bioskope 2. aprila, a 31. marta bilo je planirano da se u londonskom Rojal Albert holu okupe glumačke zvezde zbog svetske premijere.

Novi datum premijernog prikazivanja u Velikoj Britaniji je 12. novembar, dok će film Nema vremena za umiranje u Ameriku stići gotovo dve nedelje kasnije – 25. novembra.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Amazon Prime otkupio prava na prvu sezonu serije Senke nad Balkanom

Švindleri - Epizoda 12

Finalna, 12. epizoda serije Švindleri