I Know This Much Is True
I Know This Much Is True
in

Premijera HBO serije I KNOW THIS MUCH IS TRUE 11. maja

ZNAM DA JE OVO ISTINA

PREMIJERA NOVE HBO SERIJE „ZNAM DA JE OVO ISTINA“ (eng. I KNOW THIS MUCH IS TRUE) 11. MAJA NA HBO GO-u I HBO-u.

Nova HBO serija „Znam da je ovo istina“ (I Know This Much Is True), zasnovana na bestseleru Volija Lema iz 1998. godine, imaće premijeru 11. maja u 20.00h na HBO kanalu, a istog dana dolazi i u HBO GO ponudu.

Dobitnik Emija Mark Rafalo tumači likove jednojajčanih blizanaca, Dominika i Tomasa Berdsija, u ovoj šestodelnoj drami u adaptaciji i režiji Dereka Sijanfransa. Paralelno prateći njihove živote, ova porodična saga predstavlja neverovatnu priču o izdaji, žrtvi i oproštaju, smeštenu u Ameriku 20. veka. Gledaćemo Dominika i Tomasa u različitim periodima njihovog života, počevši od njihove sadašnjice koja se odvija tokom 1990-ih kad oba brata ulaze u srednje doba, i vraćajući se na njihovo odrastanje kroz Dominikovo sećanje.

Oskarovka Melisa Leo igra Dominikovu i Tomasovu majku u seriji, dobitnica Emija Rouzi O’Donel glumi socijalnu radnicu Lisu Šefer, Arči Pandžabi je u ulozi Tomasovog psihologa, Džulijet Luis igra Nedru Frank, samoživu ženu koju Dominik zapošljava, a Ketrin Han je Dominikova bivša žena Desa Konstantin. Imodžen Puts igra Dominikovu devojku Džoj Henks, Džon Prokaćino je u ulozi Dominikovog i Tomasovog očuha, Rob Hubel je Dominikov najbolji prijatelj Leo, a Filip Etinger igra blizance u tinejdžerskom dobu. Derek Sijanfrans i Mark Rafalo su istovremeno među izvršnim producentima serije, uz Grega Finberga, Linet Hauel Tejlor, Bena Brauninga, Glena Basnera, Anju Epštajn i Volija Lema.

HBO Europe donosi premijum televizijske kanale HBO i Cinemax, kao i usluge videa na zahtev HBO GO i HBO On Demand, putem ponude partnera operatera, ali i direktno korisnicima u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Moldaviji, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Kosovu, Crnoj Gori, Makedoniji i Bosni i Hercegovini.

HBO Nordic nudi pretplatu na premijum uslugu videa na zahtev direktno korisnicima, ali i putem partnera operatera u Švedskoj, Norveškoj, Finskoj i Danskoj.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Tate - Epizoda 66

Tate 66. epizoda – Miona spremna za sastanak

Narcos: Mexico

Narcos: Mexico na RTS-u od 12. maja