juzni vetar 2 serija film
in , ,

OMGOMG LOVELOVE

Objavljeno kada ćemo gledati film “Južni vetar 2” i 2. sezonu serije

Večeras je emitovana 14. epizoda serije Južni vetar koja ujedno predstavlja i finale prve sezone, a nakon toga je glumac Miloš Biković otkrio kada možemo da očekujemo najavljene nastavke – film “Južni vetar 2” i drugu sezonu serije.

Miloš Biković je nakon emitovanja poslednje, 14. epizode uživo se uključio u Instagram Live i odgovarao na pitanja fanova. Pre svega je naveo da je i on pod utiskom nakon gledanja epizode, a nakon toga odgovarao na pitanja.

Biković najavljuje dosta zanimljivih junaka u novoj sezoni i novom filmu. Takođe navodi da je već pročitao scenario za drugi deo filma i da je dobar.

Na pitanje koje sve zanima “Kada će biti novih epizoda?“, Miloš je odgovorio:

Kada se završi cela situacija sa korona virusom, i čim se steknu ulovi mi ćemo da uđemo u snimanje drugog dela i nadam se da ćete već u februaru moći da vidite film, da ćemo stići da ga snimimo i izmontiramo, možda i ranije, ali mislim da je februar neki realan datum.

Od tog filma, ja mislim da će izaći četiri epizode, tako sam nešto pričao sa Avramovićem i mislim da je to za sada odluka. Zatim ćemo, kada ispratimo film, da uđemo u snimanje i serije. Serija će imati opet 10 epizoda, dakle isti model kao u prvoj sezoni. Te epizode ćemo snimati sledećeg leta.

Znači, film će biti nastavak priče iz serije, potpuno nova priča za koju je scenario več spreman. Taj film će se posle podeliti u četiri epizode, koje će se sa još 10, snimanih preko leta 2021. prikazivati na jesen iste godine.

Film “Južni vetar 2” – Februar 2021.

Serija “Južni vetar – Sezona 2” – Jesen 2021. (14 epizoda).

Na pitanje da li je u poslednjoj epizodi Car umro nije želeo da odgovori.

Biković smatra da je vreme da se pojačaju ženski likovi i da misli da će to i da urade.

U nastavcima ćemo gledati Maraševog brata Nenada koga je u prvom filmu igrao Luka Grbić. Biković kaže da njegova uloga nije gotova.

Pre početka snimanja prvog filma na internetu su se pojavile promotivne fotografije na kojima je Maraš imao ožiljak preko lica, kog kasnije u filmu nije imao. Biković objašnjava zašto.

Bilo nam je mnogo komplikovano, taj ožiljak mnogo obeležava lik, on priča neku priču i previše nam je bilo da stalno lepimo taj ožiljak i vodimo računa da se ne odlepi. Tako da smo rešili da budemo malo jednostavniji, i mislim da je ovako ispalo bolje.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Film Ekipa

Ekipa – instant komedija – (recenzija)

Južni vetar - Epizoda 14

Pogledajte odmah 14. epizodu serije Južni vetar