RTS
in ,

Ne diraj mi mamu – Epizoda 2 – Sinopsis (18.12.2018.)

Pročitajte sinopsis za drugu epizodu “Nasleđeno nasleđe” domaće serije “Ne diraj mi mamu” koju premijerno možete da pogledate u utorak, 18. decembra u 22h na Prvom programu RTS-a.

Budimiru nedostaje novac kako bi platio sve račune, te insistira da se bakšiš koji je Zlatko dobio od Ivana podeli na dva jednaka dela.

I taman kada pomisli kako je rešio problem, naleti na poštara sa novim računima. U trenutku njegovog histeričnog napada, u kancelariju ulazi finansijski savetnik pokojne gospođe Olivije, nad kojom se, svojevremeno, Budimir sažalio, te je branio pro bono.

Olivija je iza sebe ostavila ogromno bogatstvo, a Budimir je jedan od naslednika, te je pozvan na otvaranje testementa. Ali Zlatko insistira da se i to deli na pola.
I dok u kancelariji Budimir pada u nesvest od uzbuđenja, Kerim pokušava da se dodvori svom stanodavcu kako mu ne bi povisio rentu.

Poslušavši Dikin savet, velikodušno deli komplimente njegovoj supruzi, sve gok Nazmija ne dođe u kafanu.

Branko Đurić – Zlatko
Rene Bitorajac – Budimir
Jasna Diklić –  Dika
Anđelka Prpić – Dunja
Admir Glamočak – Kerim
Emir Hadžihafizbegović – Ivan Galijatović
Željko Duvnjak – Simo
Željko Erkić – Mirko
Nazmija – Lana Delić

Izvor: RTS

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Pogrešan čovek – Epizoda 68 – Sinopsis (18.12.2018.)

Koreni – Epizoda 10 – Promo + Sinopsis (22.12.2018.) FINALE