JUŽNI VETAR EPIZODA 14 RTS PLANETA
JUŽNI VETAR EPIZODA 14 RTS PLANETA
in , ,

LOVELOVE

Gledaj uživo: Južni vetar – Epizoda 14 (nedelja u 20:15)

Finalna, 14. epizoda serije Južni vetar premijerno će biti emitovana večeras (19. april) u 20:15 na RTS 1 i RTS Svet. Sada ćemo vam objasniti, za one koji ne znaju, kako da gledate uživo finalnu epizodu, i to besplatno i legalno u celom svetu. Ovo će biti moguće samo ako gledate u terminu emitovanja, od 20:15.

Trejler: Južni vetar Epizoda 14 – Sprema se neviđeno nevreme!

Za korisnike iz Srbije, epizodu Južnog vetra možete da gledate ili na TV-u ili nekom drugom uređaju na kanalu RTS 1, putem kablovskog operatera, ili ukoliko niste u mogućnosti tako, možete pogledati putem platforme RTS Planeta. Potrebno je samo da se besplatno registrujete i uživo gledanje RTS-ovih kanala će vam biti omogućeno odmah.

Za korisnike van Srbije, gledanje serije će takođe biti moguće putem platforme RTS Planeta i to kanala RTS Svet. Ovaj kanal je moguće potpuno besplatno gledati, dok je za ostale potrebna mesečna pretplata.

Takođe, omogućeno vam je da pogledate i prethodne epizode ukoliko ste neku propustili. Veoma je važno da napomenemo još jednom – da biste epizodu pogledali potrebno je da to učinite na vreme, u tačnom terminu što je 20:15. Vremenska zona Srbije – GMT+2.

Južni vetar Epizoda 14: Maraš postaje vođa klana (Finale)

Pogledajte odmah epizodu 14 – KLIK:

Ukoliko nemate nalog na RTS Planeti, sada ćemo vam detaljno objasniti kako ga možete napraviti.

  • Potrebno je da odete na sajt RTSPLANETA.RS. Ukoliko ste na mobilnom uređaju, odmah će vas poslati da instalirate aplikaciju. Instalirajte je.
  • Na sajtu/aplikaciji idite na opciju PRIJAVITE SE. Nakon toga se otvara nov prozor u kome, ukoliko imate nalog, upisujete svoje korisničko ime i šifru. Ukoliko nemate nalog kliknite na REGISTRUJ SE BESPLATNO.
  • Popunite tražene podatke koji se od vas traže – IME, PREZIME, E-MEJL i LOZINKA. Ispod kliknite na “Nisam robot” i “Prihvatam korisničke uslove RTS usluge” i na kraju dugme REGISTRUJ SE.
  • Na unetu e-mejl adresu stići će vam potvrdni link vaše registracije. Potrebno je da otvorite taj mejl i kliknete na potvrdni link nakon čega će se ispisati poruka “Verifikacija preko e-mejla uspešna! Vaš nalog je aktiviran. Sada se možete prijaviti na Vaš nalog.
  • Ponovo idete na dugme PRIJAVITE SE i unesete svoje korisničko ime (E-mejl) i šifru koju ste uneli prilikom registracije i pritisnete dugme PRIJAVI SE.
  • Prilikom prve prijave izaći će vam na ekranu “Izjava o zaštiti ličnih podataka” koju ćete na dnu ekrana prihvatiti klikom na opciju “Prihvatam” i dugme NASTAVITE.
  • Sada se nalazite na platformi. U gornjem meniju stanite na prvu opciju UŽIVO i kliknite na kanal RTS SVET. Ukoliko vam izbaci poruku “Subscribe to watch” samo je potrebno da osvežite stranicu (dugme F5) i nakon toga će vam se pokrenuti uživo gledanje.

Prema programskoj šemi, finalna 14. epizoda serije Južni vetar je na programima RTS 1 i RTS Svet u 20:15.

Ukoliko želite da pogledate prethodne epizode, one se nalaze u meniju
VIDEOTEKA –> DRAMSKI I IGRANI PROGRAM nakon čega idete na kategoriju SERIJE.

Uputstvo imate i u video obliku:

Korisnici RTS Planete van teritorije Srbije i posle početka naplate 15. januara 2019. godine, mogu da besplatno pristupe TV kanalu „RTS Svet“ kao i programima Radio Beograda (Radio Beograd 1, Radio Beograd 2, Radio Beograd 3 i Radio Beograd 202) i sadržajima u okviru kategorije Moj grad. 

  • Ne mogu da gledam program uživo, dobijam samo “crni ekran”. U čemu je problem?

Verovatno se radi o nekompatibilnosti s Vašim operativnim sistemom ili internet pretraživačem. Naime, Windows XP više nije podržan zbog zastarele tehnologije. Ukoliko imate noviji operativni sistem (Windows 7 ili novije) preporučeno je korišćenje Google Chrome-a kao internet pretraživača. Mogu se koristiti i ostali pretraživači poput Firefox-a, Edge-a ili Safarija, međutim potrebno ih je ažurirati na najnovije verzije i instalirati potrebne dodatke (poput Microsoft Silverlight-a).

Nakon prve sezone serije nas očekuje nastavak, film “Južni vetar 2“, kao i druga sezona serije.

Report

What do you think?

5 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Miloš Biković / Južni vetar

Miloš Biković najavio film “Južni vetar 2” i drugu sezonu serije

Stiže neviđeno nevreme – 14. epizoda serije Južni vetar