in

Glavom kroz zid – Epizoda 6 “Ekologija” – Sinopsis + Promo

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za šestu epizodu “Ekologija” serije Glavom kroz zid koja će premijerno biti emitovana u subotu, 5. marta u 13:30h na Prvom programu RTS-a.

Da li vam je nekad palo na pamet da baš to što ne možete da priuštite auto ili sve skuplji benzin, pomaže u borbi protiv zagađenja naše planete? Sigurni smo da nije.

Potpuno drugačijim očima gledaćete na ljude koji se pomalo osećaju, da ne kažemo vonjaju, kada shvatite da dezodorans može da uništi ozonski omotač! Da li ste se zapitali zbog čega Srbiju nazivaju balkanski Las Vegas? Šta je to homofibija? Kako jednostavno bacanje đubreta može postati sportska disciplina i zbog čega kažemo da u nama tek tinja plamen ekologije? Kakva je to tajna veza između banaka sperme i Košutnjaka? U ovoj epizodi pokazaćemo vam kako se čak i u betonskom okruženju mogu gajiti razne biljke…

U epizodi Ekologija – Što budale brinu za životnu okolinu?, glavom o zid za vas su udarali: Srđan Jovanović, Branka Petrić, Srđan Miletić, Vlasta Velisavljević, Horace Thomy Thompson, Srđan Ivanović, Aleksandar Gligorić, Ivan Đorđević, Anja Mit, Slobodan Tešić.

Scenario: Srđan Jovanović i Filip Čolović
Režija: Filip Čolović

Repriza je u 03.23 na Prvom programu RTS-a.

Izvor: RTS

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Sindjelići – Sezona 2 / Epizoda 14 – Sinopsis i najava (04.03.2016.)

Sindjelići – Sezona 2 / Epizoda 15 – Sinopsis i promo (07.03.2016.)