in , ,

OMGOMG LOVELOVE

Stiže neviđeno nevreme – 14. epizoda serije Južni vetar

Finale sezone

Zvanično smo nekoliko sati od trenutka kada će biti emitovana 14. epizoda serije Južni vetar koja ujedno predstavlja finale prve sezone. Epizoda će biti premijerno emitovana u 20:15 na RTS 1 i RTS Svet.

U poslednjoj, 13. epizodi smo videli Marašev povratak u kriminalne vode, kada je odlučio da pomogne Caru u rešavanju problema. Maraš je shvatio da on i njegova ekipa moraju da preuzmu rizik na sebe kako bi se izvukli iz svih neprilika u koje su uvučeni oni, ali i njihove porodice i na taj način sprečili nova stradanja.

Nakon što su Maraš i Car eliminisali Dimitra i Bugare, Vajo će u poslednjoj epizodi pristati na susret i to u prisustvu Crvenog u nadi da postane apsolutni šef srpskog podzemlja.

Ovo je moj kamion. Moj posao. Moj grad. Sve moje. Razumiješ?

Vajo

Maraš, nakon što mu je Car dao potpunu kontrolu, povući će svoj poslednji potez i spremno čekati na reakciju protivnika.

Ima da radite šta ja kažem! Neće Crnogorci ni da stignu na red, ja ću da vas sjebem sve.

Maraš

Baća je zabrinut za Maraša i upozorava ga na Vajove ljude.

To nisu samo Vajovi ljudi! To su državni džukci, jebote, doći će ti tamo s tenkom.

Baća

Reditelj i scenarista Miloš Avramović je najavio neočekivane obrte i zamolio gledaoce da ne čitaju i ne veruju spojlerima na društvenim mrežama jer skoro niko nije odgledao poslednju epizodu.

Biković objašnjava da Maraš, nakon što je odlučio da se povuče iz sveta kriminala, nije uspeo da se snađe u “vodama” koje je davno napustio. Nije imao strpljenja ni hrabrosti, pa se opet odlučio za lakši put.

Timotijević navodi da je Stupar zaslužio da bude ubijen.

Meni se svidelo od samog početka, kad sam čitao scenario, kako će završiti, čak me je i obradovalo. Ne možete sejati zlo a da vam se to u jednom trenutku ne vrati. Karma je čudo. Plašio sam se da će se nekako izvući. U stvarnom životu takvi likovi su živi, zdravi i za te ljude niko ne zna. U kinematografiji za njih jedino ima pravde.

Miloš Timotijević

Prethodnih tri meseca smo uživali u uzbudljivim i akcionim epizodama koje su snimane na preko 89 lokacija. Gledali smo kako je lokal dignut u vazduh, slupano osam automobila i ispaljeno 2.566 metaka.

Pripremite se da uživate u večerašnjoj 14. epizodi koja će trajati oko 75 minuta gde vas očekuje mnoštvo akcije, obrta i uzbuđenja.

Očekujemo vaše reakcije na sajtu i društvenim mrežama – TVINEMANIA.

Uloge tumače: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Miloš Timotijević, Hristo Šopov, Jovana Stojiljković, Aleksandar Berček, Bogdan Diklić, Ljubomir Bandović, Vuk Kostić, Aleksandar Gavranić, Tamara Krcunović, Mirko Vlahović, Nikola Pejaković, Astrit Kabaši, Radovan Vujović, Aleksandar Srećković, Vahidin Prelić, Aleksandar Gligorić, Mladen Sovilj, Ivan Mihailović, Aleksandar Sano, Anita Mančić, Paskvale Espozito…

Report

What do you think?

6 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

JUŽNI VETAR EPIZODA 14 RTS PLANETA

Gledaj uživo: Južni vetar – Epizoda 14 (nedelja u 20:15)

Film Ekipa

Ekipa – instant komedija – (recenzija)