in

ABC Family najavio datume zimskih premijera

Televizija ABC Family će od nove godine početi da prikazuje nove epizode hit serija Pretty Little Liars, Switched At Birth, Chasing Life i The Fosters, kao i dve komedije Melissa & Joey i Baby Daddy, i to će se sve desiti u januaru 2015. godine.

Hit serija Pretty Little Liars vraća se sa novim epizodama od 6. januara. U novim epizodama devojke se i dalje oporavljaju od Monine smrte i odlučne su da dokažu da je Alison kriva. Specijalna božićna epizoda serije će se emitovati u sklopu dogadjaja ”25 Days of Christmas” 9. decembra na televiziji ABC Family.

Nagradjivana ABC Family serija Switched At Birth počeće svoju četvrtu sezonu od 6. januara 2015. godine. U novoj sezoni se nastavlja tamo gde se stalo, videćete šta se dešava sa porodicom nakon diplomiranja, i Emetino otkrivanje Bejove impulsivne odluke sa kojom niko nije zadovoljan. Specijalna epizoda serije će se emitovati u sklopu dogadjaja ”25 Days of Christmas” 8. decembra na televiziji ABC Family.

Serija Melissa & Joey koja je trenutno u četvrtoj sezoni, vratiće se sa novim epizodama od 14. januara. Sada kad su Melisa i Dzoi u braku, oni se suočavaju sa nedostatkom vremena za svoj medeni mesec dok balansiraju svoje karijere i čuvaju Džoijevu skorašnje otkrivenu ćerku Dani. Specijalna epizoda serije će se emitovati u sklopu dogadjaja ”25 Days of Christmas” 10. decembra na televiziji ABC Family.

Serija koja je trenutno u četvrtoj sezoni, Baby Daddy, nataviće sa novim epizodama od 14. januara. Nakon mnogo prepreka, u finalu treće sezone smo videli da su Ben i Rajli konačno započeli sviju vezi i odlučili da budu zajedno. Ali nakon što se Deni priprema da se preseli u Paris i započne život sa Džordži, Rajli počinje da paniči zbog toga što on neće biti više u svom životu. Specijalna epizoda serije će se emitovati u sklopu dogadjaja ”25 Days of Christmas” 10. decembra na televiziji ABC Family.

Serija The Fosters će se vratiti sa novim epizodama od 19. januara 2015. godine, čija radnja će se nastaviti na letnje finale. Specijalna epizoda serije će se emitovati u sklopu dogadjaja ”25 Days of Christmas” 8. decembra na televiziji ABC Family.

Chasing Life se vraća sa novim epizodama od ponedeljka, 19. januara. Ejpril je odlučna da nastavi sa svojim životom, ali kada stigne novi šef u redakciju, njen povratak na posao neće biti gladak kao što je mislila. Specijalna epizoda serije će se emitovati u sklopu dogadjaja ”25 Days of Christmas” 9. decembra na televiziji ABC Family.

Izvor: ABC

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Večeras premijera filma Travelator!

Jedne Letnje Noći – Bojan Perić kao Dubravko